GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παπανδρέου από Ξάνθη: Δεν θέλουμε ψηφοφόρους, αλλά ενεργούς πολίτες για να φτιάξουμε τη νέα Ελλάδα.

  Μετά τη χθεσινή ομιλία στην Αλεξανδρούπολη και τις συναντήσεις με πολίτες και τους δημάρχους Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών, ο πρώην πρωθυπ...

 

Μετά τη χθεσινή ομιλία στην Αλεξανδρούπολη και τις συναντήσεις με πολίτες και τους δημάρχους Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα την Ξάνθη και την περιοχή της Μύκης, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με πολλούς μουσουλμάνους πολίτες.

Ειδικότερα από την Ξάνθη, τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι η παράταξη που εγγυάται δικαιώματα και απηύθυνε κάλεσμα σε «όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να βρούνε στέγη σ' αυτή την ωραία δημοκρατική παράταξη», διευκρινίζοντας ότι «τους θέλουμε όχι για ψηφοφόρους, τους θέλουμε για ενεργούς πολίτες. Για να φτιάξουμε μαζί μια νέα Ελλάδα, μια νέα πορεία της χώρας μας και ξανά ν' ανεβάσουμε τον ήλιο πάνω απ' την Ελλάδα, τον πράσινο».

Αναλυτικότερα: Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε το πρωί στην  πυλωτή του Ξενοδοχείου Eliso με φίλους και υποστηρικτές του σε μια ανοιχτή συζήτηση με τον κόσμο και όχι σε ομιλία.

Μιλώντας απαντώντας σε ερωτήσεις επεσήμανε την ανάγκη της ενότητας αλλά και της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης:

“Στη φιλόξενη Ξάνθη με φίλους και συντρόφους ανταλλάξαμε απόψεις για το παρόν και το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Δύναμη μας η συμμετοχή, οι ιδέες και η θέληση για Πολιτική” σχολίασε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Παρόντες στην επίσκεψή του ο  βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Σωκράτης Ξυνίδης με τον αδελφό του Θανάση και την σύζυγό του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος με τον δημοτική σύμβουλο Ειρήνη Χαριτωνίδου, τον δημοτικό σύμβουλο Τοπ Ισμέτ και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλοπ Γιώργο Παπαδόπολο, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Κώστας Δαλάτσης, ο ορθοπεδικός γιατρός και μέλος της Δημοτικής συμπαράταξης Χρήστος Γκαρμπούνης, ο πρώην γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέας Τσαρτσάρας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλου.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ 

ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΥΚΗΣ 

 

Το μεσημέρι της Κυριακής  Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε τη Μύκη, όπου έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τον κόσμο. 

Γενικότερα έκανε μια αρχηγική εμφάνιση, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί στον μιντιακό πόλεμο που δέχεται απο το σύστημα

Σημειώνεται ότι ο Παπανδρέου εν όψει των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, συνέχισε τις επισκέψεις του σε Καβάλα και Σέρρες με κατάληξη την Θεσσαλονίκη. 

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε δείχνουν απο μόνες τους το θερμό κλίμα που συνάντησε στη Ξάνθη ο Γ. Παπαδνρέου./ 




Δεν υπάρχουν σχόλια