GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξεκίνησε η εκπαίδευση των νέων Συνοριακών Φυλάκων του Έβρου στα οχήματα τύπου “ΤΥΦΩΝΑ”

  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου και μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων παραβρέθηκε στην πρώτη ε...

 


Πρόκειται για ειδικού τύπου οχήματα που είναι θωρακισμένα ζυγίζουν 12,5 τόνους, έχουν πάνω από 2,5 μέτρα ύψος και μήκος γύρω στα 6,5 μέτρα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν δέκα άτομα. Δύο κάθονται μπροστά, οχτώ άτομα κάθονται πίσω.

Στην διάρκεια της επίσκεψης και στις συζητήσεις μεταξύ των Συναδέλφων, τονίστηκε πραγματικά πόσο σημαντική είναι η συνεχής εκπαίδευση τους ενώ ταυτόχρονα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση τους ήταν θετικά πρωτόγνωρες.

Ενώ ευχαρίστησε δημόσια όσους συμβάλουν και ενεργούν προς μία σύγχρονη Αστυνομία. Τέλος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές από το Τμήμα Ειδικής Μετεκπαίδευσης Οδηγών (Τ.ΕΙ.Μ.Ο.) της Ελληνικής Αστυνομίας όπου από το 1995 εκπαιδεύει στη γρήγορη και ασφαλή οδήγηση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών προσωπικό της Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και υπαλλήλων του ΕΚΑΒ.


Δεν υπάρχουν σχόλια