GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λοβέρδος για Ζεϊμπέκ: «Ηταν απολύτως δεδομένο ότι εκεί θα καταλήγαμε»

  Ο Ανδρέας Λοβέρδος, αρμόδιος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής στο ΚΙΝΑΛ, σχολίασε τους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ...

 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, αρμόδιος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής στο ΚΙΝΑΛ, σχολίασε τους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, με αφορμή το πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής για τη Θράκη.

«Ηταν απολύτως δεδομένο ότι εκεί θα καταλήγαμε. Είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως σε τέτοιου είδους θέματα που χειρίζεται η αρμόδια Πολιτεία, η Βουλή να μην επιχειρήσει διαβήματα που θα προκαλέσουν διχασμό», σχολίασε ο κ. Λοβέρδος και συμπλήρωσε: «Στεκόμαστε πάνω απ' όλα αυτά, όπως στηθήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια».

Υπενθυμίζεται ότι, αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η δήλωση του μειονοτικού βουλευτή Ξάνθης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως η χώρα μας δεν είναι κοσμικό κράτος σε αντίθεση με την Τουρκία.

Στη συνέχεια ο κ. Ζεϊμπέκ αναδιπλώθηκε, καθώς με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «εκτεταμένες διαστρεβλώσεις», ενώ σημείωσε ότι η σύγκριση Ελλάδας-Τουρκίας ήταν «καθ’ υπερβολή».  

Δεν υπάρχουν σχόλια