GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με μια πρέσα μαλλιών

  Η πρέσα μαλλιών είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα γυναικείο boudoir.

 


Είναι το αξεσουάρ που μπορεί να μας χαρίσει ό,τι χτένισμα μπορούμε να φανταστούμε, ίσιο, σπαστό, μπούκλες ή ακόμη και περίτεχνα χτενίσματα με κίνηση.

Με την τεχνολογία να εξελίσσεται, στην αγορά μπορεί να βρει κανείς εξαιρετικές πρέσες μαλλιών, οι οποίες έχουν την κατάλληλη θερμοκρασία, ενώ προσφέρουν και τα κατάλληλα προϊόντα για χρήση πριν και μετά το χτένισμα, τα οποία προστατεύουν την τρίχα και δεν την καταστρέφουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Steampod της L’Oréal Professionnel Paris. Με ένα πνεύμα πρωτοπορίας να τη διαπνέει εδώ και 110 χρόνια, η L’Oréal Professionnel Paris είναι στην υπηρεσία των απανταχού κομμωτών και όλων των γυναικών που λατρεύουν τα κομψά χτενίσματα. Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, το Steampod είναι το νούμερο 1 σύστημα styling με ατμό για ίσιωμα ή δημιουργία κυματισμών σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών 2x πιο γρήγορα, με 2x πιο λείο αποτέλεσμα και με λιγότερη φθορά.

Αυτό το επαναστατικό σύστημα styling έγινε το περιζήτητο high-tech εργαλείο για κάθε λάτρη των μαλλιών.

Το Steampod αποκαλύπτει κάθε ομορφιά, αναδεικνύει κάθε τύπο μαλλιών, και ενδυναμώνει την καλύτερη πλευρά του εαυτού. Με τη σωστή χρήση, κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το hair look που επιθυμεί.

Στο video που ακολουθεί, η YouTuber Alex Gaboury δείχνει βήμα βήμα, πώς το steampod δημιουργεί το απόλυτο ίσιωμα στα φριζαριστά, ατίθασα μαλλιά της:

Αν προτιμάτε το ελαφρώς σπαστό μαλλί, το wavy look όπως συνηθίζουμε να το λέμε, το tutorial της L’Oreal Professionnel Paris θα σας βοηθήσει. Όπως θα δείτε και στο video είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μαλλιών της σειράς, πριν και μετά το χτένισμα:

Ένα ακόμη look που αποτελεί δυνατή τάση στο hairstyle είναι το S-wavy look. Δείτε πώς να το πετύχετε στο video που ακολουθεί:

Steampod της L’Oréal Professionnel Paris

To Steampod της L’Oréal Professionnel Paris είναι υποψήφιο για τα φετινά βραβεία ομορφιάς Prix de Beauté.

Πηγή: bovary.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια