GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παλέτες μακιγιάζ ιδανικές για το χειμώνα

  Μια όμορφη, με βασικές και εντυπωσιακές αποχρώσεις παλέτα είναι το τέλειο «αξεσουάρ» για τον χειμώνα, αλλά και τα Χριστούγεννα που πλησιάζ...

 


Οι επιλογές στις παλέτες είναι αρκετές. Μπορείτε να επιλέξετε μία basic που περιέχει τα βασικά, γήινα χρώματα και είναι πασπαρτού για απαλά και πιο έντονα μακιγιάζ, μία πιο εορταστική, που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τη λάμψη και το shimmer ή μία που έχει τα πάντα, ό,τι απόχρωση μπορείτε να φανταστείτε, από το άχρωμο μπεζ, μέχρι το πιο εντυπωσιακό κεραμιδί με shimmer.

Η αγορά είναι πλημμυρισμένη από επιλογές και πολλά beauty brands ειδικεύονται στις παλέτες και κάθε χρόνο λανσάρουν μια συλλεκτική.

Με μία μικρή έρευνα καταλήξαμε στις δικές μας αγαπημένες. Παλέτες που περιέχουν τα βασικά makeup χρώματα αλλά και πιο ιδιαίτερες και συλλεκτικές, με μοναδικές αποχρώσεις που μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το πιο ξεχωριστό makeup look, χαρίζοντας χρώμα και λάμψη στο πρόσωπό μας.

Μία ανάσα πριν μπούμε σε festive mood των Χριστουγέννων επενδύουμε σε μία από τις επιλογές που ακολουθούν:

Naked Cyber: Μία παλέτα με τα βασικά χρώματα, γεμάτη λάμψη και γυαλάδα

#ABHPrimrose: Αν αναζητάτε ζεστές αποχρώσεις… η Anastasia έχει την ιδανική επιλογή.

#NYXCosmeticsxLCDP: Αν το κόκκινο είναι το χρώμα σας ή είστε λάτρεις του Casa de Papel.

Huda Beauty, Chameleon: Μια χρωματική πινελιά ζωηρών αλλά ευκολοφόρετων αποχρώσεων. Βαθιές μωβ, ροζ και έντονες πορτοκαλί αποχρώσεις.

Fenty Beauty, #DiamondBomb: Με icy χαρακτήρα, ιδανική για την εορταστική περίοδο.

Dior limited-edition 5 Couleurs Couture: Μία παλέτα με τις βασικές 5 φυσικές αποχρώσεις, σε ψυχρούς αλλά και ζεστούς τόνους.

#MACStarringRosalia: Προσθέστε μια πικάντικη νότα στο look σας με μια μοντέρνα συλλογή χρωμάτων γεμάτη μόδα, προσωπικότητα και στιλ.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια