GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΣΡ / Συστηματικά απαλλάσσει τα μεγάλα κανάλια

  Αφού απάλλαξε τρεις φορές τον ΣΚΑΪ για τις παραβιάσεις στο δελτίο ειδήσεων, δεν είπε λέξη για την προβολή βίαιης ταινίας από το Star στις ...

 Αφού απάλλαξε τρεις φορές τον ΣΚΑΪ για τις παραβιάσεις στο δελτίο ειδήσεων, δεν είπε λέξη για την προβολή βίαιης ταινίας από το Star στις 9 το βράδυ

Τι κατανόηση αυτή που δείχνει το ΕΣΡ τον τελευταίο καιρό! Δεν βάζει πια χρηματικές ποινές στα μεγάλα κανάλια, μόνο δίνει συστάσεις «να μην το ξανακάνουν». Τι όμορφο! Χρηματικές ποινές παίρνουν μόνο αυτά τα παλιοραδιόφωνα, τα επαρχιακά!

Να, ας πούμε τώρα με το Star, που μετέδωσε στις 9 το βράδυ την ταινία δράσης «Σφαίρα στο κεφάλι» και το τρέιλερ της ταινίας στις 9 το πρωί (τον Σεπτέμβριο 2019), ώρες που βλέπουν παιδιά. Ε, λοιπόν, νερό κι αλάτι, είναι σαν να μην έγινε! Το ΕΣΡ, που δείχνει πλέον μεγάλη συμπόνια, αποφάσισε «σύσταση» για το κανάλι που πρόβαλε ακατάλληλες σκηνές για παιδιά.  Όπως είχε κάνει πριν από λίγες εβδομάδες με τρεις απανωτές παραβιάσεις του ΣΚΑΪ για διαφημίσεις στο δελτίο ειδήσεων, που, παρά τις υποτροπές, τον απάλλαξε τρεις φορές.

Είναι χαρακτηριστική η έκθεση της υπηρεσίας του ΕΣΡ, που περιγράφει σκηνές της ταινίας. Η εξεταζόμενη ταινία «παρουσιάζει τη δράση ενός εκτελεστή, ο οποίος κυνηγά κακοποιούς με στόχο την εξόντωσή τους. 

Κατά τη διάρκεια της ταινίας μεταδόθηκαν πολλές σκηνές σκληρής βίας, όπως σκηνές ανταλλαγής πυροβολισμών, εκτελέσεων ανδρών με χρήση όπλων, σκηνές πτωμάτων σε νεκροτομεία, σκηνές επιθέσεων με χρήση μαχαιριού ή σουγιά, σκηνές πάλης μεταξύ ανδρών, σκηνή πτώσης ατόμου από ύψος, σκηνές αιμόφυρτων νεκρών ανδρών [...], εν ψυχρώ εκτέλεση με όπλο ημίγυμνου άνδρα, φίμωση και δέσιμο άνδρα και τοποθέτησή του σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, δολοφονίες ανδρών με όπλο στο κεφάλι, σκηνές εκρήξεων, πάλη μεταξύ δύο ανδρών με χρήση τσεκουριών, σκηνή που ένας άνδρας καρφώνει ένα τσεκούρι στο πόδι του άλλου και ο άλλος άνδρας μπήγει τον σουγιά στον ώμο του αντιπάλου του».

https://www.avgi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια