GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καιρός: Με τοπικές νεφώσεις και ηλιοφάνεια η Κυριακή – Ισχυρές βροχοπτώσεις από Δευτέρα

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα, Κυριακή η ΕΜΥ στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το βράδυ στα δυτικά.


Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα, Κυριακή η ΕΜΥ στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το βράδυ στα δυτικά.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι πνέουν, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ, ενώ στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση, οι οποίο από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 7 και 17 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια