GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Yπό ποία αρμοδιότητα Αστυνομικέ διευθυντή Πασχάλη Γιώρη κάλεσες τον εργαζόμενο που "έδειρε" τον Τσέπελη στο γραφείο σου!!!

Όπως έχουμε αποκαλύψει πάμπολλες φορές, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης καλύπτει συνεχώς ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ Δήμαρχου Τσέπελη!!! ...


Όπως έχουμε αποκαλύψει πάμπολλες φορές, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης καλύπτει συνεχώς ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ Δήμαρχου Τσέπελη!!! Ο οποίος τον αποκαλεί...."πασάμ" και την Πρωτοχρονιά 2021 τον... υποδέχτηκε στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης μολονότι στη πόλη υπήρξε αυστηρό lockdown!!!  

*Γιατί ο εργαζόμενος ξέσπασε στην Βέτα; Επειδή του είπε ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης ... απουσίαζε, ενώ ήταν στο γραφείο του!!! 

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης χωρίς καμιά αρμοδιότητα, απο την ώρα που δεν δημοσιοποιήθηκε ούτε το όνομα του εργαζόμενου που "έδειρε" τον Τσέπελη και δεν κατέθεσε μήνυση ο Δήμαρχο, τον κάλεσε στο.....γραφείο του να του....κάνει συστάσεις!

Χωρίς επαναλαμβάνουμε να έχει καν δημοσιοποιηθεί το όνομα του εργαζόμενου, τον οποίο κοροιδεύει επί δύο χρόνια και πλέον!!! 

Σημειώνουμε ότι πριν γίνει το επεισόδιο κι ενώ ζήτησε να δει τον Δήμαρχο ο συγκεκριμένος εργαζόμενος, που έδωσε την ψυχή του για την εκλογή του Τσέπελη, τηλεφώνησε στην Βέτα η οποία κατόπιν εντολής του.....Τσέπελη του είπε επί λέξη, "απουσιάζει ο Δήμαρχος, δεν είναι στο γραφείο του"!!! 

Αυτό εξαγρίωσε ακόμη τον εργαζόμενο αφού και σε αυτό ακόμη τον κορόϊδεψε και γι΄ αυτό μάλιστα ξέσπασε και κατά της Βέτας όταν μπήκε στο γραφείο, λέγοντάς της "δεν ντρέπεσαι να μου λες ψέματα οτι ο Δήμαρχος απουσιάζει ενώ είναι εδώ....!"

Το δικό μας ερώτημα προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Θεοδωρικάκο, είναι "με ποιό δικαίωμα ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης που δυστυχώς ΚΑΛΥΠΤΕΙ συνεχώς παρανομίες του Δήμαρχου Τσέπελη, τον κάλεσε στο γραφείο του;;;!

Κύριε Πασχάλη Γιώρη θα μας δώσετε μια εξήγηση; Είστε Αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης και όχι...εκπρόσωπος του κυρίου Τσέπελη!

( Σ.Σ. Όπως έχουμε αποκαλύψει πάμπολλες φορές, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης καλύπτει συνεχώς ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ Δήμαρχου Τσέπελη!!! Ο οποίος τον αποκαλεί...."πασάμ" και την Πρωτοχρονιά 2021 τον... υποδέχτηκε στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης με όλη την ακολουθία του, μολονότι στη πόλη υπήρξε αυστηρό lockdown!!! Ενώ καλύπτει και στελέχη του Δήμου που κυκλοφορούν ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ και επέτρεπε επί μήνες να κυκλοφορούν τα μαϊμού ασθενοφόρα του Δήμου....ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ! Αρχηγέ της Αστυνομίας μπορείς να μας πεις τι συμβαίνει;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια