GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Με εντολές Πάνου Αμβροσιάδη "ανοιχτές" οι πόρτες του πρώην Ορφανοτροφείου;!!! - Στον Εισαγγελέα κάτοικοι...

 

 

"Ξέφραγο" αμπέλι μετά απο καιρό, ξανάγινε η "αυλή" του παραδοσιακού ιστορικού κτιρίου του πρώην Ορφανοτροφείου στην οδό ΙΧ Μεραρχίας, με κατοίκους να κατηγορούν τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πάνο Αμβροσιάδη ως υπεύθυνο, μολονότι πρίν βάλει εκεί  τάξη ο πρώην Πρόεδρος Τάσος Θεοδωρίδης, κυριαρχούσαν τα βράδια οι ...σύριγγες περιθωριακών τύπων,  τα ναρκωτικά, οι συνεχείς κλοπές ενώ η αυλή είχε μετατραπεί σε.... παράνομο πάρκινγκ!

Οι κάτοικοι θα πάνε στον Εισαγγελέα, απορία ωστόσο προκαλεί το,,, "σπασμένο" λουκέτο που εδώ και πολλές μέρες βρίσκεται στην έδαφος με την αλυσίδα και η "περίεργη" κατάσταση που επικρατεί τα βράδια...αλλά και οι προκλητικά ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ!!!

Εμείς μετά τις καταγγελίες που δεχτήκαμε πήγαμε και το απόγευμα αλλά και αργά την νύχτα του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου 2021 και διαπιστώσαμε οτι οι καταγγελίες είναι αληθείς, αφού τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, οι πόρτες....ορθάνοιχες όπως βλέπετε!!!! 

Κατά τους κατοίκους πάντως , με εντολές του Προέδρου Πάνου Αμβροσιάδη που θα αναλάβει φαντάζομαι και τις ευθύνες του, με την παλικαριά που τον...διακρίνει...η ιστορική "αυλή" έγινε και πάλι ξέφραγο αμπέλι...!

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους φυσικά...

Είμαι κάτοικος στην οδό Μεραρχίας Ξάνθης Κάθε μέρα διανύω αυτό το δρόμο πηγαίνοντας στο σπίτι μου. Κάποιες φορές περνάω και από την αυλή του ορφανοτροφείου. Τα τελευταία χρόνια και με τη δική σας συμβολή η αυλή αυτή είναι περιποιημένη, ήσυχη και καθαρή από διάφορα αντικείμενα καθώς τα βράδια οι πόρτες είναι κλειδωμένες και δεν έχουν πρόσβαση περίεργα άτομα, διότι όπως γνωρίζετε και εσείς κάποτε το μέρος ήταν άντρο παρανομιών.

Αυτό που παρατήρησα τελευταία και συγκεκριμένα τις δύο τελευταίες εβδομάδες είναι ότι η θύρα της οδού Μεραρχίας, από εκεί που έχουν πρόσβαση τα αμάξια, αργά την νύχτα ανοίγει και δεν κλείνει μέχρι το πρωί και εισέρχονται περίεργοι τύποι με τα οχήματα τους.

Επειδή μου τράβηξε την υποψία παρατήρησα ότι συνέχεια και κάθε απόγευμα καθώς φεύγουν οι υπάλληλοι των διάφορων υπηρεσιών το λουκέτο είναι συνέχεια ανοικτό.

Επίσης παρατήρησα ότι το λουκέτο είναι χαλασμένο και δεν κλείνει. Και εγώ απορώ, πως είναι δυνατόν σε αυτή την αυλή που συστεγάζονται τόσες υπηρεσίες κάποιος να μην έχει διαπιστώσει ότι η κλειδαριά λουκέτο είναι χαλασμένη ώστε κάποιος υπεύθυνος, προϊστάμενος να ενδιαφερθεί και να αποκαταστήσει το λουκέτο κλειδαριά.

Επίσης ξέρω ότι ασχοληθήκατε και είχατε θίξει πριν από κάποια χρόνια στην εφημερίδα σας το θέμα της αυλής του ορφανοτροφείου διότι και τότε για κάποιο χρονικό διάστημα οι πόρτες έμεναν ορθάνοικτες για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα κάποιου επιχειρηματία και η αυλή χρησιμοποιούταν ως πάρκινγκ για τα αμάξια των θαμώνων.

Ερωτώ τώρα και ζητώ απάντηση από τους αρμόδιους και συγκεκριμένα από τον κύριο Αμβροσιάδη (Πρόεδρο Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγύης Δήμου Ξάνθης)

Μήπως η αυλή παραμένει ανοικτή τα βράδια με την ανοχή του κ. Αμβροσιάδη και του Δήμου Ξάνθης για να εξυπηρετήσει συμφέροντα γνωστού επιχειρηματία;

Γιατί κάποιοι προσπαθούν να υποβιβάζουν μια τέτοια αυλή που είναι στο κέντρο της πόλης και το παραχωρούν σιωπηρά για τα συμφέροντα κάποιου ατόμου

Όπως ανάφερα παραπάνω στην εν λόγο αυλή συστεγάζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες όπως Αρχεία του Κράτους , Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγύης Δήμου Ξάνθης, Βοήθεια στο σπίτι, σύλλογοι κ.λ.π.

Τόσες μέρες γιατί οι προϊστάμενοι αυτών των υπηρεσιών δεν ενημέρωσαν τους ανώτερους τους η τον κ. Δήμαρχο για να διευθετηθεί το Θέμα

Επειδή πιστεύω ότι είσαστε ο μοναδικός δημοσιογράφος με αρχές και ηθική, δεν δέχεστε την αδικία, είσαστε με το κοινό συμφέρων και ήσαστε ο μοναδικός που θα επικεντρωθεί στο θέμα αυτό και θα το φέρει στη δημοσιότητα. Αυτός είναι ο λόγος που σας έγραψα και ήθελα να συμμεριστώ με τα όσα έχω παρατηρήσει τελευταία. .

Με τιμή

Κάτοικος της περιοχής και αναγνώστης σας
Δεν υπάρχουν σχόλια