GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κορωνοϊός: Έρχονται οι «μωβ» περιοχές -Ποια μέτρα θα ισχύουν, τι εισηγούνται οι ειδικοί

Έρχονται οι «μωβ περιοχές», κάτι που φαίνεται πως θα εισηγηθεί η επιτροπή των ειδικών, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Έρχονται οι «μωβ περιοχές», κάτι που φαίνεται πως θα εισηγηθεί η επιτροπή των ειδικών, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι ειδικοί επεξεργάζονται την εφαρμογή ενός εναλλακτικού μέτρου στις πολύ επιβαρυμένες περιοχές, δεδομένης της απόφασης να μην υπάρχουν πλέον μέτρα όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας σε «κόκκινες» περιοχές

Μερικά από τα μέτρα που εκτιμάται πως θα ισχύουν στις «μωβ» περιοχές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού αλλά και η διπλή μάσκα στα ΜΜΜ.

Όπως μετέδωσε το ΣΚΑΪ, η επιτροπή αναμένεται να συζητήσει εντός της εβδομάδας, και συγκεκριμένα την Τρίτη, περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να προβεί σε τελικές αποφάσεις σχετικά με το σενάριο των «μωβ» περιοχών.

Υπενθυμίζεται πως τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.712, ο αριθμός των θανάτων 27 και οι διασωληνωμένοι 357.

Επίσης, με ανάρτησή της στο Facebook, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κάνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, με αφορμή το πρόσφατο τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός ανεμβολίαστου 28χρονου στην Κομοτηνή.




Δεν υπάρχουν σχόλια