GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Από έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή απέκτησαν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες πόλεως Ξάνθης και Βιομηχανικής Περιοχής Ξάνθης

Με την ευγενική χορηγία της εταιρίας SUNLIGHT ABEE


Με την ευγενική χορηγία της εταιρίας SUNLIGHT ABEE

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης και με την ευγενική χορηγία της εταιρίας SUNLIGHT ABEE, οι Πυρ/κές Υπηρεσίες πόλεως Ξάνθης και Βιομηχανικής Περιοχής Ξάνθης, απέκτησαν από έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή (AED). Πρόκειται για ένα χρήσιμο ιατρικό εργαλείο που μπορεί να σώσει ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή, με ηλεκτροσόκ, εφόσον γίνει άμεσα.

  Στη χρήση του έχει εκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί ένας ικανός αριθμός πυροσβεστών από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ) Θεσσαλονίκης. Το εργαλείο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τους πυροσβέστες και για τους πάσχοντες συμπολίτες μας που διαμένουν ή που θα βρεθούν περιστασιακά πέριξ των εγκαταστάσεων των Υπηρεσιών μας (π.χ. Λαϊκή αγορά, εργαζόμενοι στη ΒΙ.ΠΕ.). Έτσι, σε συνέχεια με τους ήδη υπάρχοντες απινιδωτές που τοποθετήθηκαν προγενέστερα σε διάφορους δημόσιους χώρους ή φορείς της πόλης (δημόσια κτίρια, ομάδες, γήπεδα κ.λ.π.), πυκνώνει το δίκτυο ύπαρξης τους, η οποία είναι αναγκαία ιδίως σε πολυσύχναστους χώρους ή σε Υπηρεσίες που λειτουργούν όλο το 24ωρο.

  Ευχαριστούμε θερμά τη δωρήτρια εταιρεία που χρηματοδότησε το παραπάνω αίτημα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της τόσο προς την Υπηρεσία μας όσο και στην τοπική κοινωνία, οι οποίες δυνητικά θα ωφεληθούν από τη χρήση αυτών των ιατρικών συσκευών.

Ο Διοικητής

Ιωάννης Αραμπατζής

Πύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια