GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


4+1 συμβουλές για άψογο μακιγιάζ

  Η σωστή προετοιμασία

 Η σωστή προετοιμασία

Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε μακιγιάζ, ακόμα και το πιο μίνιμαλ, είναι σημαντικό να έχετε καθαρή, καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Και αυτό γιατί, όταν δεν έχει προηγηθεί το σωστό skincare, τα προϊόντα βάσης που ακολουθούν δεν «στρώνουν» σωστά, «σπάνε» στις ξηρές ζώνες του προσώπου, το concealer με μαθηματική ακρίβεια «μαζεύεται» στις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια – και η αρχή, όπως ξέρουμε, είναι το ήμισυ του παντός.

Το κόλπο για την σκιά ματιών

Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα χρησιμοποιώντας σκουρόχρωμη σκιά ματιών στο κατώτερο μέρος των βλεφάρων. Στη συνέχεια κάντε blend με μια ανοιχτή σκιά και τελειώστε με ακόμη πιο ανοιχτή σκιά στην κορυφή του βλεφάρου κοντά στο τόξο των φρυδιών.

Σταθερό κραγιόν

Για χρώμα στα χείλη που δεν θα μείνει επάνω στην κούπα του καφέ σε κάθε σας γουλιά, υπάρχει η τεχνική του layering. Περάστε στα χείλη σας μια πούδρα setting που σχηματίζει μια προστατευτική βάση και ενισχύει τη διάρκεια του χρώματος. Έπειτα, κάντε το περίγραμμα των χειλιών και γεμίστε τα χείλη με το ίδιο μολύβι. Ολοκληρώστε με το κραγιόν σας.

Γυαλάδες ναι!

Οι γυαλάδες που δημιουργούνται στο πρόσωπο μας μετά το μακιγιάζ είναι αρκετά ενοχλητικές και «κατεβάζουν» το μακιγιάζ μας. Και για αυτό ευτυχώς που υπάρχουν οι πούδρες και με ένα σετάρισμα στο τέλος του μακιγιάζ μπορείς να έχεις τη τέλεια ματ επιδερμίδα.

Ωστόσο, το λάθος προϊόν θα βαρύνει το δέρμα σου και θα φαίνεται σαν να έχει στρώσεις.

Τονίστε σωστά τα μάτια σας

Για να δημιουργήσετε ένα φυσικό μακιγιάζ, αποφύγετε το μαύρο μολύβι ή eyeliner και προτιμήστε γήινους τόνους όπως ένα καφέ kajal eyeliner και μια nude σκιά με ελαφρώς ιριδίζουσα υφή.

Πηγή: in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια