GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, την πρώτη από μια σειρά επαφών γνωριμίας και ενεργού επικοινωνίας, πραγματοποιεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη η νέα Διοί...


Εθιμοτυπική επίσκεψη, την πρώτη από μια σειρά επαφών γνωριμίας και ενεργού επικοινωνίας, πραγματοποιεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη η νέα Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του Ταμείου, κ. Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Πολίτη.

Η Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), θα επισκεφθεί αρχικά το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και θα έχει επαφές μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και με τους εργαζόμενους, όπου θα συζητήσουν την πορεία του λιμανιού και τις προοπτικές ανάπτυξής του μέσα από την αξιοποίησή του, η οποία είναι σε εξέλιξη από το Ταμείο.

Οι κύριοι Ζηλιασκόπουλος και Πολίτης θα έχουν επίσης, συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Ζαμπούκη και με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας &Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο.

Η πρώτη επίσκεψη της νέας Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στην Αλεξανδρούπολη υπογραμμίζει τη στρατηγική δέσμευση του Ταμείου να προχωρήσει με έντονο βηματισμό την αξιοποίηση σημαντικών υποδομών της χώρας μας, συμβάλλοντας στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας μετά την πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι σημαντική η δυναμική που μπορεί να αποκτήσει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μέσα από την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, στο οποίο έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, αλλά σε μεγάλο βαθμό παραμένουν αναξιοποίητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια