GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαμός με την νέα «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ»! Τσεγγελίδης ανοιχτά κατά Τσέπελη! Είναι αχάριστος και ...μόνο για λεζάντα!

Παραιτείται απο ειδικός σύμβουλος του ΔήμαρχουΤσέπελη, ο Κώστας Τσεγγελίδης!  Δεν με αγγίζει η λάσπη κανενός, λέει ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπ...


Παραιτείται απο ειδικός σύμβουλος του ΔήμαρχουΤσέπελη, ο Κώστας Τσεγγελίδης!  Δεν με αγγίζει η λάσπη κανενός, λέει ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης που ενημέρωσε ήδη και τον Ζαγναφέρη για τις εξελίξεις!!!  

Πυρ και μανία η Χατζογλίδου με τον Φανουράκη με μήλο της «έριδος» εταιρεία Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Καβάλας την οποία «έκοψε» ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης!

Ακόμη δεν ιδρύθηκε η νέα «Αναπτυξιακή» του Δήμαρχου Τσέπελη με «φτωχούς» ετέρους τους Δήμους Αβδήρων και Μύκης και ο ...χαμός ξεκίνησε με την εκ Σταυρουπόλεως ειδική σύμβουλό στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Δέσποινα Χατζογλίδου  ν’ αφήνει ευθέως αιχμές κατά του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Μανώλη Φανουράκη για τα ...«παιχνίδια» που «παίζει», αφού για προσωπικούς του λόγους ...«διέκοψε» την συνεργασία  της με εταιρεία της Καβάλας!

-Με  την οποία είχε άψογη συνεργασία επί 3 συνεχή χρόνια επί Κυριάκου Παπαδόπουλου-Δημαρχόπουλου, χωρίς κανέναν λόγο -σύμφωνα με την ίδια- και γιατί απλά του.... «αρέσει» να κάνει αυτός κουμάντο!!! 

(σ.σ. Φημολογείται ότι υπάρχει και εξώδικο της Καβαλιώτικης εταιρείας και μάλιστα με σκληρές αιχμές κατά του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου...! Φημολογείται έντονα...)

«Εγώ δεν καταλαβαίνω από αυτά.... Ήμουν μαθήτρια του Τσεγγελίδη στην Αναπτυξιακή και διετέλεσα ειδική σύμβουλος τριών δημάρχων λόγω του έργου μου....», διαμήνυσε η Χατζογλίδου και την ίδια ώρα γίνεται χαμός για τις 4 θέσεις των υπαλλήλων που θα προσληφθούν προσωρινά!

Που σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ήδη «κλεισμένες», η μία μάλιστα όπως είχαμε ήδη αποκαλύψει, για πρώην εργαζόμενη της Αναπτυξιακής της οποίας ο σύζυγος (και η ίδια..), «λιβανίζουν» ήδη Φανουράκη-Τσέπελη και παίρνουν σωρεία απευθείας αναθέσεων από τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης.

ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ, 
ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ...ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ! ΜΟΝΗ Η...."ΠΑΡΤΗ" ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ! 

Η σημερινή μας «βόμβα» αποκάλυψη ωστόσο είναι άλλη.

Ότι ανοιχτά ο πλέον στενός συνεργάτης του Δήμαρχου Τσέπελη και ο άνθρωπος που κατά πολλούς τον έβγαλε Δήμαρχο Ξάνθης και μας τον "φόρτωσε" Γιάννης Τσεγγελίδης αφήνει πλέον μύδρους εναντίον του μιλώντας για ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ απέναντί του!! Κι ότι δεν πρόκειται να κάνει κανένα έργο στη θητεία του...

«Είναι αχάριστος και μόνο για...λεζάντα. Όλα για...πάρτη του! Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο αλλά και δεν θα κάνει κανένα έργο...Μόνο φωτογραφίες, λόγια και υποσχέσεις και να τα έχει καλά με όλους. Στην ουσία άλλοι «διοικούν» το Δήμο», αναφέρουν κύκλοι του Γιάννη Τσεγγελίδη!!!! Που ήδη κάνει συνεχώς επαφές και "ενημερώνει" πολύ κόσμο για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στο Δήμο Τσέπελη όπου μάλιστα...άλλοι κάνουν κουμάντο!!!

Μάλιστα εκτός των άλλων, ο Γιάννης  Τσεγγελίδης συναντήθηκε και "ενημέρωσε" και τον....»άφαντο" πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για τα συμβαίνοντα στο Δήμο Τσέπελη ενώ ήδη οι αποκαλύψεις του έχουν προκαλέσει ΦΟΒΟ και ΤΡΟΜΟ στον Δήμαρχο Τσέπελη και την γραμματέα του Σοφία Ψωμά!

Από την άλλη ωστόσο κύκλοι του Τσέπελη ισχυρίζονται ότι «ο Τσεγγελίδης ήθελε να έχει αυτός το ...κουμάντο και να βάλει τον γιο του (!) Πρόεδρο στην νέα Αναπτυξιακή...» και γι’ αυτό διαμαρτύρεται και φωνάζει εκβιάζοντας καταστάσεις..;! (Αλήθεια ή ψέματα;)

«Δεν του κάναμε τα χατίρια κι αυτό είναι όλο.. Ο Δήμαρχος «βόλεψε το γιο του Τσεγγελίδη στη θέση του ειδικού συμβούλου που πληρώνεται αδρά χωρίς να κάνει τίποτα....», σχολίασαν ενδεικτικά κύκλοι του Δήμαρχου Τσέπελη!!! 

Ενώ απο την πλευρά του ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης συνεχίζει τις επαφές του -θα έχει συνάντηση και με τον πολιτευτή της Ν,Δ και Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κωσγα Μαλάκη- "διαψεύδει" τα παπαγαλάκια και λέει οτι, "εντός των ημερών, ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ απο τη θέση του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Τσέπελη ο γιος του Κώστας!  Με πτυχία και προσόντα που ένας απόφοιτος δημοτικού δεν μπορεί φυσικά να εκτιμήσει...! Αποκαλύπτοντας οτι "παπαγαλάκι"του Δημάρχου του ζήτησε...200 ευρώ για να αναλάβει την....καμπάνια του για το Επιμελητήριο! 

Κι έπεται τρομερή συνέχεια!Γιατί ακόμη είμαστε στην αρχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια