GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με το πρώτο φως της ημέρας αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες στο Νέστο για τον νεαρό αγνοούμενο.

  Με πλωτά μέσα, αυτοδύτες από την ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν αύριο το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον αγνοούμενο...

 

Με πλωτά μέσα, αυτοδύτες από την ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν αύριο το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον αγνοούμενο από την Χρυσούπολη, ο οποίος εξαφανίσθηκε ενώ κολυμπούσε με φίλους του στο ποταμό.

Οι έρευνες σήμερα που κράτησαν μέχρι τις 21:15 δεν απέδωσαν καρπούς και σταμάτησαν μιας και η νύχτα αλλά και η ομίχλη που δημιουργήθηκε από την διαφορά θερμοκρασίας νερού και ατμόσφαιρας , δημιούργησαν ακατάλληλες συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποια συριγμοί οι αρμόδιοι , θα πρέπει να εξετάσουν την τοποθέτηση ναυαγοσώστη στον Νέστο ο οποίος ειδικά τους καλοκαιρινούς Μήνες, δέχεται χιλιάδες επισκέπτες και κολυμβητές ενώ η ροή της ορμής του , καθορίζεται και από το ποσό νερό αφήνουν από το φράγμα, κάτι που αυξάνει την ανάγκη προσοχής από τους λουόμενους, μιας και καμία ειδοποίηση δεν λαμβάνουν για το πότε θα αυξηθεί η ροή των υδάτων του ποταμού.

Με την ευχή να βρεθεί ζωντανό το παλικάρι, ολοκληρώνουμε την ενημέρωση μας για σήμερα στο θέμα αυτό, εκτός και αν υπάρξει κάποια εξέλιξη στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια