GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα μηνυτήρια αναφορά κατά του Δήμαρχου Τσέπελη για το κλείσιμο της εισόδου της Π. Πόλης για να αυξήσει την...πελατεία του!

Ο Δήμαρχος της πόλης, έχει "καταργήσει" εντελώς το πεζοδρόμιο του μαγαζιού του και παράνομα βάζει τραπεζάκια και μέσα στο δρόμο, ε...


Ο Δήμαρχος της πόλης, έχει "καταργήσει" εντελώς το πεζοδρόμιο του μαγαζιού του και παράνομα βάζει τραπεζάκια και μέσα στο δρόμο, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Δήμος έκλεισε το απέναντι μαγαζί ΑΕΡΙΚΟ!!! Υπό την πλήρη κάλυψη τόσο των υπηρεσιών του Δήμου όσο καιτης αστυνομίας! Όλα για να βγάλει....περισσότερα! 

ΝΕΑ μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής απο τρεις δημοτικούς συμβούλους Ξάνθης κατά του Δήμαρχου Τσέπελη αλλά και παντός υπεύθυνου, για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ κλείσιμο της Εισόδου της Π. Πόλης με διαχωριστικό του Δήμου Ξανθης και παραπλανητική απαγορευτική πινακίδα που δεν επιτρέπει στην ουσία τη διέλευση κανενός οχήματος και εκτός του οτι παρακωλύει τις συγκοινωνίες, όπως είναι ολόφανερο και απο την παράνομη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων του  μαγαζιού του Δημάρχου Ξάνθης (Πρώτο Σκαλί), αποκλεισικό στόχο και σκοπό έχει την "εξυπηρέτηση" των οικονομικών του συμφέροντων του και στο να αυξήσει την πελατεία του!. 

Υπενθυμίζεται οτι ήδη έχει ολοκληρωθεί προκαταρκτική έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα με εντολή και της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. 

Απο την πλευρά του ο Δήμαρχος Τσέπελης εξακολουθεί να λειτουργεί με τη λογική του "ο Νόμος στη Ξάνθη είμαι εγώ", ενώ ερώτημα εξακολουθεί να υπάρχει και για τη στάση της Αστυνομίας αλλά και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης και προσωπικά του αντιδήμαρχου Γιάννη Ζερενίδη.  Και φυσικά και των υπηρεσιών του Δήμου...

"Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, αποτελούν ένα ακόμη ντοκουμέντο αυθαιρεσίας και παρανομίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια