GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Freedom pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τα 150 ευρώ στους νέους

Στις 20 Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την ψηφιακή κάρτα των 150 ευρώ στους νέους 18-25 που θα εμβολιαστούν, σύμφωνα με όσα ε...


Στις 20 Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την ψηφιακή κάρτα των 150 ευρώ στους νέους 18-25 που θα εμβολιαστούν, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.
Όπως επισήμανε, το σχετικό κονδύλι ανέρχεται σε 50 εκατ. ευρώ.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφερε ότι η κάρτα θα είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά ένα 24ωρο αφού γίνει η πρώτη δόση του εμβολίου και μετά από επιβεβαίωση του εμβολιασμού.

Οι δικαιούχοι θα μπαίνουν στην εφαρμογή του gov.gr προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους με τους κωδικούς του TAXISnet – εάν δεν έχουν κωδικούς, θα πρέπει να απευθύνονται στα ΚΕΠ. Τα στοιχεία που θα ζητηθούν είναι ο ΑΜΚΑ, τηλέφωνο και email.

«Δεν θα γίνεται ανάληψη των χρημάτων, ούτε μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο λογαριασμό. Μπαίνουν σε λογαριασμό που δημιουργείται μόνο για αυτό το σκοπό, μόνο από τον πάροχο. Θα υπάρχει εφαρμογή μέσω e-εμπορίου ή μέσω POS για να κάνεις τη συναλλαγή σου στον τουρισμό, τον πολιτισμό και τις μεταφορές», εξήγησε ο υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια