GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Τσίπα" ΝΤΡΟΠΗ και καπηλεία απο Τσέπελη: Συνεχάρη τον ΟΡΦΕΑ Ξάνθης, ενώ ήταν απών απο όλα τα παιχνίδια του και τον είχε κράξει ο Μπάμπης!

Η βοήθεια και συνδρομή του Δήμαρχου Τσέπελη στον Ορφέα ήταν όλο κι όλο....2-3 σακιά λίπασμα!!!  Και ενίσχυση 5.000 ευρώ μετά τον ντόρο που έ...


Η βοήθεια και συνδρομή του Δήμαρχου Τσέπελη στον Ορφέα ήταν όλο κι όλο....2-3 σακιά λίπασμα!!!  Και ενίσχυση 5.000 ευρώ
μετά τον ντόρο που έγινε!!!! Όταν οι απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη είναι της τάξεως των 25.000 ευρώ σε έκαστο απο τα φερέφωνά του!!!! "Τσίπα" ΝΤΡΟΠΗ δεν έχει ο Δήμαρχος Τσέπελης και το απέδειξε για μια ακόμη φορά, αφού ενώ δεν "πάτησε" ποτέ σε παιχνίδι του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης και είχε δεχτεί μάλιστά σκληρή επίθεση απο τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Μπάμπη Χατζημεστή, μετά την νίκη της ιστορικής ομάδας και την άνοδό της στην κατηγορία, εξέδωσε την παρακάτω απίστευτη ανακοίνωση  που όπως φημολογείται, συνέταξε η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης και μέλος στο Δ.Σ. του ΑΟΞ Σοφία Ψωμά!

Και στην οποία χωρίς ντροπή ισχυρίζεται οτι συνεχώς είναι δίπλα στον ΟΡΦΕΑ Ξάνθης, ενώ ο Χατζημεστής ανοιχτά πριν το παιχνίδι με την Αναγέννηση Θαλασσιάς είχε προειδοποιήσει Τσέπελη και Φανουράκη γιατί θα τους....έδιωχνε!!!! Αφού η συνδρομή τους στους αγώνες του Ορφέα Ξάνθης, ήταν...2-3 σακιά  λίπασμα!

Σημειώνω οτι η ανακοίνωση εστάλη δυο φορές, με δυο διαφορετικούς τίτλους και ορθή επανάληψη και τον πρόλογο οτι με....κομμένη την ανάσα "παρακολούθησε" το ματς, προφανώς απο την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του NEXT tv!!!

Διαβάστε την απίστευτη και θρασύτατηανακοίνωση του Δήμαρχου Τσέπελη:


Με κομμένη την ανάσα, αλλά ταυτόχρονα με πολλή πίστη και ελπίδα, παρακολουθούσαμε όλοι τον αγώνα που τελικά έφερε τα χαμόγελα στα χείλη μας.

Ζήτω, ο Ορφέας Ξάνθης.
Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για τη λαμπρή άνοδό του στη δεύτερη κατηγορία.
Η Ιστορική ομάδα της Ξάνθης τα κατάφερε και οι ευχές του Δήμου Ξάνθης στις 6 Ιουνίου 2021 για τα  τέσσερα εναπομείναντα  παιχνίδια μπαράζ,  που ακολούθησαν, έπιασαν τόπο.
Χειροκροτούμε δυνατά  τον Ορφέα Ξάνθης,  προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή,  τους τεχνικούς, τους παίκτες, όλους όσους πίστεψαν και συνόδευσαν, όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα, μέχρι την τελική δικαίωση.
Ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα,  όπως το πράττει με συνέπεια, συνεχώς και όλη η Ξάνθη είναι διπλά υπερήφανη γιατί πλέον έχει δύο ομάδες στη δεύτερη κατηγορία.
                                                             Ο Δήμαρχος Ξάνθης
                                                          Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Δεν υπάρχουν σχόλια