GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τουρκικό ΥΠΕΞ: Στηρίζουμε τον αγώνα της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης|! 107.350 ευρω στοίχισε η κινητοποίηση

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τις...μεταφερόμενες γυναίκες απο Ροδόπη-Β. Έβρο με τα...σακίδια στη πλάτη!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τις...μεταφερόμενες γυναίκες απο Ροδόπη-Β. Έβρο με τα...σακίδια στη πλάτη!

*Οργή του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής για την μικρή συμμετοχή του κόσμου και γιατί δεν πειθάρχησε η Ξάνθη!  Απείχαν οι τρεις αντιδήμαρχοι του DEB και οτυ Τσέπελη φοβούμενοι μην τους περάσουν "πειθαρχικό" και χάσουν το μισθό τους!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει το Τουρκικό Υπουργείο εξωτερικών με ανακοίνωσή του στηρίζει τον αγώνα των εγκάθετων και τουρκόφρονων της "ΤΕΞ", ενώ πηγές του Τουρκικού προξενείου εκφράζουν παράλληλα την οργή τους για τη μικρή συμμετοχή του κόσμου, μολονότι η κινητοποίηση τους στοίχισε 107.350 ευρώ σε πούλμαν. βενζίνες, αναψυκτικά κλπ

Παράλληλα ο "Μαχητής" που με επιτελείο 5 ρεπόρτερ κάλυψε την κινητοποίηση, δημοσιεύει για πρώτη φορά δυο φωτογραφίες ντοκουμέντο με γυναίκες που ήρθαν από τη Ροδόπη και διακρίνονται "κρυμμένες" πίσω απο το ρολόι με τους...σάκους στη πλάτη!  

Σημειώνεται οτι σε αντίθεση με τον Μπαντάκ Χουσείν που πατέρα του αντίδήμαρρχου που ήταν παρόν, απουσίαζαν και οι τρεις αντιδήμαρχοι του DEB και του Τσέπελη, Σουά, Λεβέντ και Σιαμπάν Μπαντάκ, φοβούμενοι μη περάσουν πειθαρχικό και χάσουν τις υψηλές αντιμισθίες τους!!!  


Τι λέει το ΥΠΕΞ Τουρκίας 
Στηρίζουμε τον αγώνα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης που είναι το πιο παλιό σωματείο της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, ενάντια στην αδικία και την έλλειψη δικαιοσύνης. Κάνουμε έκκληση στην Ελλάδα να αποδώσει τα αναγνωρισμένα από το ΕΔΑΔ δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας.

Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας
Batı Trakya Türk Azınlığının en eski sivil toplum kuruluşu #İskeçe Türk Birliği’nin haksızlığa ve adaletsizliğe karşı mücadelesini destekliyoruz. #Yunanistan’ı, Türk Azınlığın AİHM tarafından tanınan haklarını teslim etmeye çağırıyoruz.#İskeçeTürkBirliğiiçinAdalet https://t.co/MglH9Ab4Tz

— T.C. Dışişleri Bakanlığı (@TC_Disisleri) July 10, 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια