GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καλοκαιρινά ριχτάρια και τραβέρσες που θα αναδείξουν το στυλ του σαλονιού σου

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και μας δίνει την αφορμή να ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι μας και με τις αλλαγές που μπορούμε να κά...


Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και μας δίνει την αφορμή να ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι μας και με τις αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στο χώρο.

Μια πολύ ωραία επιλογή είναι τα καλοκαιρινά ριχτάρια για τον καναπέ, που δίνουν άλλο αέρα και αίσθηση στη διακόσμηση του χώρου. Είναι πρακτικά και δροσερά και προστατεύουν τα υφάσματα από λεκέδες και φθορές.

Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και προτάσεις με πολλά σχέδια και υλικά υψηλής ποιότητας. Ανακάλυψε προτάσεις με καλοκαιρινά ριχτάρια καναπέ καθώς και πολλά είδη σε ριχτάρι καλοκαιρινό, καλύμματα καναπέ καλοκαιρινά με γήινους, παστέλ ή έντονους χρωματισμούς. Βρες όλα τα στυλ σε ριχτάρια σαλονιού καλοκαιρινά και ανάδειξε το σαλόνι σου με απαράμιλλο γούστο και υψηλή αισθητική. 


Εξίσου ωραία διακοσμητική επιλογή για το σαλόνι σου είναι οι τραβέρσες, που ομορφαίνουν την διακόσμηση της τραπεζαρίας! Ανακάλυψε πολλά χρώματα και σχέδια, με ξεχωριστά υλικά υψηλής ποιότητας. Μπορείς να βρεις πολλές επιλογές σε διαχρονική και εκλεπτυσμένη τραβέρσα σαλονιού, αλλά και άλλες ξεχωριστές συλλογές σαλονιού με ράνερ τραπεζιού και τραπεζαρίας, για τον στολισμό και τη διακόσμησή τους. Βρες το κομμάτι που σου ταιριάζει και συνδύασέ το τέλεια με την αισθητική του χώρου σου! 

Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Unique Linen και επίλεξε όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια για κάθε χώρο το σπιτιού σε μοναδικές προτάσεις και απίθανες προσφορές! Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία σε ξεχωριστά προϊόντα με ένα απλό κλικ και με γρήγορη αποστολή στην πόρτα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια