GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΠΑΡΑΝΟΜΟ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της στήλης για τις δυο καθαρίστριες που με 40 βαθμούς επάνω σε γερανό, καθάριζαν τα τζάμια στο Κέντρο Πολιτισμ...


Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της στήλης για τις δυο καθαρίστριες που με 40 βαθμούς επάνω σε γερανό, καθάριζαν τα τζάμια στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης το μεσημέρι (ώρα 15.50) λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πέρα από το γεγονός ότι η «καθαριότητα» των τζαμιών είναι υποχρέωση του Δήμου και θα έπρεπε να γίνει με κάποιες ώρες που να μην έχει τέτοια ζέστη, εμείς ερευνήσαμε το θέμα και διαπιστώσαμε το εξής απλό πράγμα.

1. Ήταν και απάνθρωπο αυτό που έβλεπαν οι πολίτες εκείνη την ώρα..
2. Ήταν όμως και ΠΑΡΑΝΟΜΟ αφού δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν οι καθαρίστριες στο «καλάθι» ενός γερανού του Δήμου Ξάνθης για να καθαρίζουν… τζάμια!! Αφού στο συγκεκριμένο μηχάνημα μπαίνουν μόνο εξειδικευμένοι εργαζόμενοι…

Επειδή λοιπόν δεν μπορεί ο Δήμος Ξάνθης να αυθαιρετεί και να παρανομεί, πιστεύοντας ότι οι αντιδήμαρχοί του έχουν ασυλία, θα πρέπει να παρέμβει η Εισαγγελία κατά την ταπεινή μας άποψη και να λογοδοτήσει ο υπεύθυνος.

Και παράλληλα θα πρέπει να παρέμβει τόσο το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ξάνθης με τον Πρόεδρό του Δημήτρη Γαλανόπουλο –που γνωρίζει άλλωστε άριστα το θέμα αφού η ειδικότητά του είναι χειριστής καλαθοφόρου οχήματος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης αλλά και το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.

Απλά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια