GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ Ξάνθης-Γράφει την ιστορία στο μπάσκετ: Η πορεία προς την κορυφή και η “εξάδα” στη Θεσσαλονίκη!

Ο Λεύκιππος Ορόσημο Ξάνθης κατέκτησε την Τετάρτη 21 Ιουλίου το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σημειώνοντας την πρώτη του μεγάλη επιτυχία σε ...

Ο Λεύκιππος Ορόσημο Ξάνθης κατέκτησε την Τετάρτη 21 Ιουλίου το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σημειώνοντας την πρώτη του μεγάλη επιτυχία σε επίπεδο υποδομών!Μια εξαιρετική φουρνιά αθλητών στα… χέρια του Λεωνίδα Μαγιάννη και του Νίκου Ρετζέπη ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 17/8/2020 και από την αρχή του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο έδειξε… σαν έτοιμη από καιρό!

Μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υγειονομικών συνθηκών αντιμετώπισε κατά σειρά τον Αρίωνα εκτός  έδρας (49-72), τον Αστέρα Καβάλας εντός (66-56), την Ασπίδα εκτός (63-71) και τον Άθλο εκτός (51-72). Πέτυχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, σημειώνοντας 281 πόντους, ενώ δέχθηκε 219.

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος ο Λεύκιππος έδειξε έτοιμος… για την πρωτιά. Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και η επιθυμία για διάκριση ήταν εμφανείς! Κέρδισε με 74-48 τον Πανσερραϊκό στον ημιτελικό και με 65-52 τον Αστέρα Καβάλας στον τελικό της Τετάρτης 21/7. Και τα δύο παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σε ουδέτερη έδρα και πιο συγκεκριμένα στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Πλέον ο Λεύκιππος Ορόσημο ετοιμάζεται για την β’ φάση της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί από 18 ως 22 Αυγούστου!

Οι ομάδες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε εκεί με την πρώτη της εξάδας να οδεύει στο Final-6 (25 ως 28 Αυγούστου) είναι ο Βατανιακός Πιερίας από την Κεντρική Μακεδονία, οι Διόσκουροι Κοζάνης από τη Δυτική Μακεδονία, μία ομάδα εκ των Α.Σ. Καρδίτσας, Σπάρτακου και Αιολικού από τη Θεσσαλία, ο IOANNINA B.C. από την Βορειοδυτική Ελλάδα και από την Χαλκιδική ο Κ.Α.Ο.Χ.

Αναλυτικά οι πόντοι των παικτών στα έξι παιχνίδια της χρονιάς: Σαββίδης 76 (6), Πεχλιβανίδης 66 (9), Βασαλάκης 65 (5), Μακαρατζής 53 (7), Δεληγιάννης 41, Τσιρχόγλου 39, Ιωαννίδης 27, Βάμπουλας 26, Κοπτόπουλος 20, Μουργόπουλος 5 (1), Πλέσιας 2, Αλεμδάρ, Καλτσάς, Καλεντζή, Καλεντερίδης.

Φωτογραφία:www.proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια