GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 6 ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ κατά των συμφερόντων της ΔΕΥΑΞ και πάνε όλοι κατηγορούμενοι!

Ενώ η ΔΕΥΑΞ ήταν στα δικαστήρια, ενέκριναν την… αποδοχή των όρων της με υπ’ αριθ. 111/14.11.2019 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Νέστου ΖΗΜΙΩΝΟΝ...


Ενώ η ΔΕΥΑΞ ήταν στα δικαστήρια, ενέκριναν την… αποδοχή των όρων της με υπ’ αριθ. 111/14.11.2019 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Νέστου ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ανεπανόρθωτα την επιχείρηση! Την ανακάλεσαν στις 21 Μαρτίου 2021για το φόβο των Εισαγγελέων! *Ο νομικός της εταιρείας Στέργιος Γιαλάογλου «φώναζε» και έστελνε email στον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη, αλλά αυτός όχι μόνο δεν απαντούσε... αλλά στα ασφαλιστικά της ΔΕΥΑΞ  κατά της ΔΕΥΑ Νέστου, η τελευταία πήρε αναβολή με το σκεπτικό ότι τα ....είχαν «βρει»!!!

Μεγάλη διάσταση παίρνει πλέον η υπόθεση της ΔΕΥΑΞ μετά τους «πανηγυρισμούς» του Δημάρχου και Προέδρου της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη αλλά και των δικηγόρων του, για απόφαση ΚΟΛΦΑΟΣ της Προέδρου Πρωτοδικών Ξάνθης που τους δικαιώνει στις χρόνιες διεκδικήσεις τους απέναντι στη ΔΕΥΑΞ Ξάνθης!

Απόφαση που ωστόσο για να «βγει» σε βάρος των συμφερόντων της ΔΕΥΑΞ, προηγήθηκε ο απίστευτος εξωδικαστικός προσωπικός συμβιβασμός του Προέδρους της Εταιρείας Ιπποκράτη Καμαρίδη -αρχικά χωρίς καν απόφαση του Δ'.Δ.- στην αρχή σε... ταβέρνα της πόλης (σ.σ. στην ταβέρνα του σταθμού σε προσωπική συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου ΠΡΙΝ επίσημα αναλάβει καθήκοντα...), με αποτέλεσμα να αναβληθούν τα ασφαλιστικά μέτρα του Νοεμβρίου 1999, διότι όπως είπε στο δικαστήριο ο τότε δικηγόρος του ΔΕΥΑ Νέστου (σ.σ. Ο Γιαλάγλου απουσίαζε...), είχε επέλθει... συμβιβασμός ανάμεσα στις δυο δημοτικές επιχειρήσεις!!! Με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ μάλιστα να πανηγυρίζει οτι..."λειτούργησε" υπέρ όχι μόνο των συμφερόντων της εταιρείας, αλλά και της καλής...γειτονίας!!!

Τι ήταν ωστόσο αυτό που έδωσε το μεγαλύτερο ΑΤΟΥ στη ΔΕΥΑ Νέστου να κερδίσει δικαστικά την υπόθεση;

Μα η απόφαση 149/2019 που ΨΗΦΙΣΑΝ 6 μέλη της ΔΕΥΑΞ από τα 8 παρόντα, σύμφωνα με την οποία το Δ.Σ. αποφάσιζε κατά πλειψηφία να εγκρίνει την αποδοχή των όρων της υπ’ αριθ 111/14.11.2019 του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Νέστου που είχε ήδη... ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΑ  αποφασίσει ο νυν  Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης παρά τις προσπάθεις του νομικού συμβούλου να επικοινωνήσει μαζί του με συνεχή email προστατεύοντας τα συμφέροντα της εταιρείας και χτυπώντας τον κώδωνα του κινδύνου!

Μέχρι που ήρθε η απόφαση ΚΟΛΑΦΟΣ της Προέδρου Πρωτοδικών Ξάνθης που  δικαίωσε πλήρως και σε όλα την ΔΕΥΑ Νέστου, επικαλούμε την συγκεκριμένη απόφαση
111/14.11.2019 που υπέγραψαν οι 6 απο τα 8 μέλη!!!

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ «ΕΚΑΨΕ» ΤΗ ΔΕΥΑΞ


Και με πιο απλά λόγια, ενώ η ΔΕΥΑΞ ήταν στα δικαστήρια, ενέκριναν την… αποδοχή των όρων της με υπ’ αριθ. 111/14.11.2019 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Νέστου ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ανεπανόρθωτα την επιχείρηση! Την ανακάλεσαν στις 21 Μαρτίου 2021!

Κι όλα αυτά ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ενώ ο  νομικός της εταιρείας «φώναζε» και έστελνε email στον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη, αλλά αυτός όχι μόνο δεν απαντούσε... αλλά στα ασφαλιστικά της κατά της ΔΕΥΑ Νέστου, η τελευταία πήρε αναβολή με το σκεπτικό ότι τα είχαν «βρει»!!! Με το δικό της δικηγόρο!!!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ «ΖΗΜΙΩΣΕ» ΤΗ ΔΕΥΑΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ "ΚΟΛΑΦΟΣ"

Ενώ η ΔΕΥΑΞ ήταν στα δικαστήρια, ενέκριναν την… αποδοχή των όρων της με υπ’ αριθ. 111/14.11.2019 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Νέστου ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ανεπανόρθωτα την επιχείρηση! Την ανακάλεσαν στις 21 Μαρτίου 2021!

Ποιοι είναι οι 6 που πάνε κατηγορούμενοι οι οποίοι προκάλεσαν οικονομική ζημιά πάνω από 600.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΞ;

Οι εξής: Ιπποκράτης Καμαρίδης, Χρήστος Μούρκας, Πάνος Αμβροσιάδης, Απόστολος Ελευθεριάδης, Μπακήρ Ογλού Σουά, Γιώργος Καμπερόπουλος.

ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ "6"



ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021


Και το πιο κραυγαλέο.

Την παραπάνω ακύρωσαν οι ίδιο... δυο χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 26 Μαρτίου 2021 αλλά ήταν φυσικά... αργά! Ομολογώντας ωστόσο με καθυστέηση περίπου 1.5 έτους την εγκληματική απόφασή τους να αποδεχτούν ενώ η ΔΕΥΑΞ αντιδικούσε με την ΔΕΥΑ Νέστου
την αποδοχή των όρων της υπ’ αριθ 111/14.11.2019 του ...Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Νέστου! Και μάλιστα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!! Εν γνώσει δηλαδή των συνεπειών τους σε ΒΑΡΟΣ των δημοτών  της Ξάνθης και της επιχείρησης! 


 -Τι θα κάνει η αντιπολίτευση; Και γιατί μέχρι στιγμής πλην του μέλλους της ΔΕΥΑΞ "σιωπούν"όλοι οι υπόλοιποι; Αυτό θα το αποφασίσουν οι δημοτικί σύμβουιλοι Ξάνθης  που ήδη με την ΣΙΩΠΗ τους δυστυχώς.....αφήνουν πολλά ερωτηματικά!

Όπως και ο Δήμαρχος Τσέπελης φυσικά που ήταν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ όλων αυτών και επί 21 μήνες μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο, δεν έφεραν ακόμη το θέμα της ΔΕΥΑΞ στο Δημοτικό συμβούλιο!!!

-Και μιλάμε για τρομερή σε βάρος της ΔΕΥΑΞ απόφασης με ζημία σε βάρος των δημοτιών που υπερβαίνει  τις 600.000 ευρώ!

Η απίσετυτη ομολογά τους; Περιμένουμε να πάρουν στα χέρια τους, την απόφαση  ΚΟΛΑΦΟΣ της Προέδρου Πρωτοδικών Ξάνθης. "Κόλαφος" σε βάρος της ΔΕΥΑΞ και των Ξανθιωτών!!!

Και ως επίλογος, οι στίχοι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου να δονούν την ατμόσφαιρα. 

Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει,
γίνεται χαμός σε κάθε γκολ
Mα το ντέρμπι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο
κι εσύ πνίγεσαι με δίχρωμα κασκόλ

Δεν υπάρχουν σχόλια