GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εγγύηση ο Ιεροκλής Στολτίδης για τον νέο ΑΟΞ, αρκεί η διοίκηση Γιαμουρίδη να θέλει να ενώσει τους φιλάθλους της Ξάνθης!

Και τον Μουρίνιο να πάρει ο νέος ΑΟΞ  προπονητή, αν η διοίκηση Γιαμουρίδη "συνεχίσει" με τον Τσέπελη που επί 31 χρόνη δεν είχε πατ...


Και τον Μουρίνιο να πάρει ο νέος ΑΟΞ  προπονητή, αν η διοίκηση Γιαμουρίδη "συνεχίσει" με τον Τσέπελη που επί 31 χρόνη δεν είχε πατήσει στο γήπεδο και την "παρέα" του, το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι οδυνηρό!  
Και βέβαια συγχαρητήρια στην ΠΑΕ  Α.Ο. ΞΑΝΘΗ για την απόφασή της  να αναθέσει ένα νέο και σημαντικό ρόλο  στον Ιεροκλή Στολτίδη.

Αυτόν του  υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος για μια νέα πορεία , για τον νέο ΑΟΞ που δεν θα είναι φυσικά ταυτισμένος με Τσεπελήδες και πολιτικάντηδες που ποτέ δεν πατούσαν στο γήπεδο και όχι μόνο διχάζουν την τοπική κοινωνία, αλλά επιχειρούν με ανορθόδοξους τρόπους την αυτοπροβολή τους, ενώ είναι αυτοί που έβριζαν με επίσημες ανακοινώσεις τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως….υπόδικο και παραγκά-ρχη!! Και είδατε τι μας προέκυψε….

Ο Ιεροκλής Στολίδης είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, σοβαρός, ειλικρινής, γνώστης  του Ελληνικού ποδοσφαίρου  και γεμάτο  φιλοδοξίες να πετύχει από το νέο αυτό πόστο και να οδηγήσει τη Ξάνθη και πάλι στη Super Legaue 1.

Η νέα μέρα φαίνεται να ξεκινάει για τον νέο  ΑΟΞ, αλλά δεν αρκεί μόνο ο Στολτίδης. Θα πρέπει να σοβαρές  αλλαγές και στη διοίκηση της ομάδας, διότι η νέα ΠΑΕ Ξάνθη δεν θα πρέπει να «σύρεται» πίσω από τον Δήμαρχο Τσέπελη και την γνωστή «παρέα»  του. Άλλως πολύ φοβόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο δυσάρεστο του….χρόνου! Και τον Μουρίνιο να πάρουμε προπονητή!!!

Και λίγα λόγια για τον Ιεροκλή Στολίδη…

Στα ποδοσφαιρικά δρώμενα επιστρέφει λοιπόν ο Ιεροκλής Στολτίδης, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος της Ξάνθης. Ο "Ιέρο" έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Θράκης προκειμένου να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο και να γυρίσει ξανά στο ποδόσφαιρο.

Ο 46χρονος πλέον Στολτίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του χωριού του, το Μαυροδένδρι Κοζάνης και από εκεί πήγε στους Πόντιους Κοζάνης. Το 1992 τον απέκτησε ο Ηρακλής και το 2003 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Την ερυθρόλευκη φανέλα τη φόρεσε για επτά χρόνια και κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα.

Η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί στο ποδόσφαιρο ήταν το 2017 όταν είχε αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Αγροτικό Αστέρα και εκεί έμεινε για μόλις έναν χρόνο. Από τότε δεν ασχολήθηκε ξανά με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Καλή επιλογή ή όχι; Το αποτέλεσμα μετράει…

Έπαιξε για ένα χρόνο στην Κέρκυρα τη σεζόν 2010-2011 και στη συνέχεια σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Με το εθνόσημο στο στήθος έκανε μόλις έξι συμμετοχές και όλες καταγράφηκαν σε φιλικά παιχνίδια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια