GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΔΕΙΞΕ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ… ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Π. ΠΟΛΗΣ 2021

Πήρε βέβαια τις κατάλληλες απαντήσεις από τον Ιπποκράτη Γαλάτη ο Μανώλης Φανουράκης στην με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπή...

Πήρε βέβαια τις κατάλληλες απαντήσεις από τον Ιπποκράτη Γαλάτη ο Μανώλης Φανουράκης στην με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για τις Γιορτές Π . Πόλης 2021, αλλά το θέμα δεν είναι ούτε η μικροψυχία, ούτε η αγωνία και ο πανικός του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης,όσο  οι εμμονές και ο τρόμος του όταν τον "στριμώχνουν"....και μάλιστα ενώπιον του Δημάρχου Του!Είναι λοιπόν φανερό ότι ο Φανουράκης από τώρα τρέμει και φοβάται την… επόμενη μέρα, μετά τις εκλογές του 2023 που δεν θα είναι εξουσία, -αν φτάσει μέχρι  τότε- διότι έχει κάνει τόσα πολλά, ώστε πολύ φοβάμαι οτι θα «απασχολεί» για χρόνια και την Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και την τοπική κοινωνία…!

Έτσι ενώ ήταν παρών και προήδρευε ο Δήμαρχος στην προχθεσινή Οργανωτική Επιτροπή, ο Φανουράκης για μια ακόμη φορά επιχείρησε να κάνει τον ...αντ’ αυτού Προεδρεύονταν Τσέπελη, για να τον «περιλάβει» κανονικά ο Ιπποκράτης Γαλάτης και στο θέμα της Θρακικής Σκηνής που ακόμη της "χρωστάει" το Κέντρο Πολιτισμού για την συμμετοχή τις στις εκδηλώσεις του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020, όπου οργάνωσε και ΗΜΕΡΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ στη Ξανθίππη, αλλά και την μοναδική εκδήλωση που έγινε ζωντανά στο κατάμεστο δημοτικό αμφθιθέατρο με την συναυλία του Μπουγά και όχι μόνο...με αποτέλεσμα να μη ξέρει που να «κρυφτεί»!

Μανώλη μην αγχώνεσαι από τώρα…!!! Εκτός αν κάτι «φοβάσαι» και δεν το ξέρουμε…Γιατί απο οτι μαθαίνουμε κάποια η παραίτηση του Χρήστου  Καραπάζογλου απο την Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μόνο τυχαία δεν ήτανε!

(σ.σ. Αλήθεια, ως δημόσιο πρόσωπο, θα μας πεις τελικά πόσο «κόστισε» Μανώλη Φανουράκη το ταξίδι σας στον τελικό του Τσιτσιπά; Και όλη αυτή την «χλιδή» που… έζησες και ζήσαμε κι εμείς μαζί σου;).

Δεν υπάρχουν σχόλια