GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γέμισαν μπάζα το χώρο, απέναντι από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Ξάνθης!

Διάσπαρτα και άλλα αδρανή οικοδομικά υλικά (μπάζα) και διάφορα είδη υγιεινής (λεκάνες και νιπτήρες) ένθεν κακείθεν της οδού Ευαγόρα Παλληκαρ...


Διάσπαρτα και άλλα αδρανή οικοδομικά υλικά (μπάζα) και διάφορα είδη υγιεινής (λεκάνες και νιπτήρες) ένθεν κακείθεν της οδού Ευαγόρα Παλληκαρίδη όπως επίσης, πάσης φύσεως σκουπίδια, καταγγέλλει  αναγνώστης μας.Δεν υπάρχει η παραμικρή σήμανση που να υποδεικνύει πως πρόκειται για οδούς κυκλοφορίας οχημάτων! Αστυνομία και Δήμος, άφαντοι φυσικά.

Την ανεξέλεγκτη και απαράδεκτη  εναπόθεση μπάζων και διαφόρων σκουπιδιών κάτω από τον ταφικό τύμβο της Χρύσας καταγγέλλει αναγνώστης  με email που μας έστειλε χθες, γνωστοποιώντας μάλιστα φωτογραφίες που ελήφθησαν στον χώρο απέναντι από την κλειστή είσοδο των Επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Η κατάσταση και η εικόνα πράγματι θυμίζει… τριτοκοσμική χώρα και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους, ενώ το ερώτημα είναι ένα.

Τι κάνουν οι αρμόδιοι και κυρίως ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ξάνθης Σαμπάν Μπαντάκ αφού δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ στα παράπονα των απλών πολιτών που εντόπισαν το πρόβλημα; Κι όλα αυτά μια ανάσα από το Νοσοκομείο Ξάνθης και συγκεκριμένα απέναντι από τα επείγοντα!


Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

 «Χαίρετε.
Οι φωτογραφίες πάρθηκαν την 07/06/2021 (στον χώρο απέναντι από την κλειστή είσοδο των Επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου). Τα μπάζα δεν υπήρχαν μέχρι την προηγούμενη ημέρα Σάββατο. Σχεδόν βέβαιο, πως προέρχονται από κάποια οικία της Εκτενεπόλ ή της Καλλιθέας ή των Εργατικών Κατοικιών στην Εκτενεπόλ (όπως και τα παλαιότερα). Μπορεί κάποια υπηρεσία να κάνει μερικές βόλτες και θα το ανακαλύψει εύκολα.

Υπάρχουν επίσης, διάσπαρτα και άλλα αδρανή οικοδομικά υλικά (μπάζα) και διάφορα είδη υγιεινής (λεκάνες και νιπτήρες) ένθεν κακείθεν της οδού Ευαγόρα Παλληκαρίδη όπως επίσης, πάσης φύσεως σκουπίδια (χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και υγρά μαντηλάκια και χαρτομάντιλα) και δη σπασμένα μπουκάλια μπίρας, κυρίως εκατέρωθεν της οδού Γεωργίου Κονδύλη όπου και πάρθηκαν οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες. Όλη η περιοχή είναι γεμάτη από πυκνή χαμηλή βλάστηση δίχως την παραμικρή φροντίδα και κυρίως τον καθαρισμό της (όχι τα επιεικώς απαράδεκτα συνεργεία του Δήμου Ξάνθης τα οποία κατακρεουργούν δέντρα και φυτά...) η οποία το καλοκαίρι συνιστά άμεση καύσιμη ύλη!

Επίσης, στις οδούς αυτές κυκλοφορούν συνεχώς κάθε είδους οχήματα με μεγάλη ταχύτητα και με άμεσο κίνδυνο για τους περιπατητές. Κυριότερο δε, πως δεν υπάρχει η παραμικρή σήμανση που να υποδεικνύει πως πρόκειται για οδούς κυκλοφορίας οχημάτων! Αστυνομία και Δήμος, άφαντοι φυσικά.

Με εκτίμηση,
Αγανακτισμένος ημεδαπός».

Δεν υπάρχουν σχόλια