GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κομοτηνή: Πιστοποιήθηκαν 11 νέα τμήματα του ΔΠΘ

Μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πιστοποιητικών στους προέδρους των πρώτων 11 πιστοποιημένων τμημάτων π...


Μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πιστοποιητικών στους προέδρους των πρώτων 11 πιστοποιημένων τμημάτων παρουσία του Προέδρου της ΕΘΑΑΕ, Περικλή Μήτκα. Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (7-6-2021) η αντιπρύτανης κα Ζωή Γαβριηλίδου, ως Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ, δήλωσε την ικανοποίησή της για όλα τα Τμήματα που έλαβαν το πιστοποιητικό της ΕΘΑΑΕ.«Ο λόγος είναι ότι μέσα σε μικρό διάστημα κατάφεραν να αναστοχαστούν πάνω στις πρακτικές τους, να αναθεωρήσουν συνήθειες δεκαετιών, να υιοθετήσουν καινοτόμες καλές πρακτικές, να επεξεργαστούν τις αρχικές παραδοχές τους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο και προπάντων να κατανοήσουν τη σημασία της διασφάλισης ποιότητας όχι σαν τυπική υποχρέωση, αλλά σαν ουσιαστικό γνώμονα βάσει του οποίου πρέπει να πορευτούν» σημείωσε η κα Γαβριηλίδου μιλώντας για «μετασχηματισμό».

«Ο Πρόεδρος της ΕΘΑΑΕ, ο. κ Μήτκας στάθηκε στο πλευρό μας όποτε του ζητήσαμε οτιδήποτε, η Γενική Γραμματέας της ΕΘΑΑΕ Χριστίνα Μπέστα με προθυμία μας έλυσε κάθε μας απορία ή πρόβλημα που προέκυψε, και το προσωπικό της ΕΘΑΑΕ με απόλυτο επαγγελματισμό και ευγένεια επικοινωνούσε μαζί μας κάθε φορά που χρειαζόταν. Είμαστε πραγματικά υπόχρεοι» ανέφερε η κα Γαβριηλίδου.

Αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η ίδια είχε τη στήριξη της Στέλλας Γκαβάκη και της Σοφίας Μαρσίδου. «Οι τρεις μας φτιάξαμε μια όμορφη ομάδα που δούλεψε σκληρά, με πάθος και μεράκι για την άψογη προετοιμασία των τμημάτων μας αλλά και για την εμπέδωση της διασφάλισης ποιότητας στο Ίδρυμα μας. Τις ευχαριστώ από καρδιάς για τις άοκνες προσπάθειές τους».

«Οι πιστοποιήσεις τελειώνουν τελειώνουν σιγά-σιγά. Όμως με κάθε πιστοποίηση που ολοκληρώνεται η ΜΟΔΙΠ σηκώνει μανίκια διότι ένας νέος κύκλος διασφάλισης ποιότητας ξεκινά» υποσχέθηκε, προσθέτοντας πως μετά τα έντεκα ακολουθούν άλλα έξι (για τρία εκκρεμεί η απόφαση, τρία παίρνουν πιστοποίηση μέσα στο ’21) και τα τρία νέα τμήματα -Πολιτικής Επιστήμης, Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής- κλείνουν δύο χρόνια φέτος και ετοιμάζουν τον φάκελό τους για πιστοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια