GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πάνω από 13.000 οι αιτήσεις για την εισαγωγή σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία

Θα υπάρχει διπλασιασμός των πρότυπων και πειραματικών σχολείων


Θα υπάρχει διπλασιασμός των πρότυπων και πειραματικών σχολείων
Ρεκόρ σημείωσαν οι αιτήσεις υποβολής αιτήσεων για 4.039 νέες θέσεις στα 112 Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία της χώρας του σχολικού έτους 2021-2022.

Όπως τονίζεται από το υπουργείο Παιδείας «τη φετινή χρονιά, αναβαθμίσαμε και επεκτείναμε το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων σε όλη τη χώρα, με στόχο από κοινού τα σχολεία αυτά να συμβάλλουν στον καλύτερο εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την πιλοτική εφαρμογή της εκπαιδευτικής πολιτικής, ώστε να καλλιεργηθούν και διαχυθούν οι βέλτιστες εκπαιδευτικές μέθοδοι, πρακτικές και εργαλεία σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα. Με τον τρόπο αυτό αναβαθμίζεται η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης για κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια. Μαθητές, γονείς και κηδεμόνες αγκάλιασαν και φέτος το θεσμό των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων, με αριθμό αιτήσεων – ρεκόρ».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Πειραματικά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, η οποία θα προβληθεί ζωντανά ενώ οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια και τα μη συνδεδεμένα Πρότυπα Λύκεια της χώρας θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια