GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Tουρκικό UAV Bayraktar ΤΒ2 φαίνεται να πέταξε πάνω από την Ορεστιάδα!

Τουρκικό μη επανδρωμένο Bayraktar TB2 φαίνεται να πέταξε ανενόχλητο πάνω από την Ορεστιάδα χθες Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με το FlightRadar24 !


Τουρκικό μη επανδρωμένο Bayraktar TB2 φαίνεται να πέταξε ανενόχλητο πάνω από την Ορεστιάδα χθες Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με το FlightRadar24 !

Όπως δείχνει το ραντάρ, ενώ το τουρκικό αερόχημα Bayraktar TB2 πετούσε εντός του τουρκικού εναέριου χώρου, στο ύψος του Πυθίου, έκανε μία απότομη στροφή προς τον ελληνικό εναέριο χώρο ακολουθώντας μια πορεία βόρεια – βορειοδυτική με κατεύθυνση την Ορεστιάδα.

Από το σημείο εισόδου του τουρκικού αεροχήματος στον ελληνικό εναέριο χώρο, μέχρι την πόλη της Ορεστιάδας το τουρκικό UAV πέταξε ανενόχλητο διανύοντας μια απόσταση 9,6 χλμ και αφού πέταξε πάνω από την πόλη επέστρεψε στην Τουρκία ακολουθώντας παρόμοια διαδρομή, διανύοντας ακόμη 10,4 χλμ εντός του ελληνικού εναερίου χώρου.

Κανείς δεν γνωρίζει αν το συγκεκριμένο UAV ήταν οπλισμένο κι αν πραγματοποίησε αποστολή καταγραφής ή άσκηση προσβολής στόχων.


Αξιοσημείωτο είναι ότι τη στιγμή που ακόμα και πολύ πιο ανίσχυρες στρατιωτικές δυνάμεις από τις ελληνικές όπως ο LNA του Στρατάρχη Χαφτάρ στη Λιβύη, ή της Νέας Ρωσίας στο Ντόνμπας καταρρίπτουν τακτικά τουρκικά drones, η Ελλάδα δεν τολμά ούτε να τα… παρενοχλήσει.

ξιοσημείωτο είναι ότι τη στιγμή που ακόμα και πολύ πιο ανίσχυρες στρατιωτικές δυνάμεις από τις ελληνικές όπως ο LNA του Στρατάρχη Χαφτάρ στη Λιβύη, ή της Νέας Ρωσίας στο Ντόνμπας καταρρίπτουν τακτικά τουρκικά drones, η Ελλάδα δεν τολμά ούτε να τα… παρενοχλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια