GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προκλητικός Ερντογάν: «Δεν εμπιστεύομαι τους Ελληνοκύπριους -Oυδέποτε φέρθηκαν έντιμα

Σε προκλητικά σχόλια για την Κυπριακή Δημοκρατία προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη μουσουλμανική προσευχ...


Σε προκλητικά σχόλια για την Κυπριακή Δημοκρατία προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής.

Σχολιάζοντας την έκβαση της πενταμερούς στη Γενεύη και τη σύγκληση νέας διάσκεψης εντός τριμήνου για το Κυπριακό από τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πλευρά για «ανεντιμότητα»: «Δεν εμπιστεύομαι τη “Νότια Κύπρο”, δεν τους πιστεύω. Ουδέποτε υπήρξαν έντιμοι. Τώρα θα ξαναγίνουν συνομιλίες μετά από δύο-τρεις μήνες. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα.

Είπαν ψέματα, εξαπάτησαν και δεν σεβάστηκαν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Τώρα ξανακάνουν τα ίδια. Αν λειτουργήσουν με ακεραιότητα, θα φερθούμε κι εμείς έντιμα. Δεν μπορούμε να φθάσουμε σε συμφωνία αν δεν συμπεριφερθούν έντιμα», δήλωσε, σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.

Δεν υπάρχουν σχόλια