GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Ακούμπησε” το όνειρο για την Super League η ομάδα της Ξάνθης… αλλά δεν τα κατάφερε!

Και ναι, ο ιστορικός Α.Ο. Ξάνθης, άγγιξε το όνειρο για την άνοδο, στην μεγάλη κατηγορία την Super League, με “συνταγή” του μετρ των προπονητ...


Και ναι, ο ιστορικός Α.Ο. Ξάνθης, άγγιξε το όνειρο για την άνοδο, στην μεγάλη κατηγορία την Super League, με “συνταγή” του μετρ των προπονητών για τις ανόδους κατηγοριών, του Μπάμπη Τεννέ, κόντρα στον Παναιτωλικό, η ομάδα της Ξάνθης, παίζοντας ξεκάθαρα αμυντικά και έχοντας νικήσει στον πρώτο αγώνα με 2-1 και με το πλεονέκτημα αυτό, δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-0 ή να πετύχει ένα γκολ, κάτι το οποίο έκανε η ομάδα του Τρ. Δέλλα με πέναλτυ στο 83′ που εκτέλεσε ο Βέργος.Το παιχνίδι είχε δύναμη, είχε πάθος, δεν είχε ουσία ως προς την ποιότητα, αλλά και ποια ποιότητα να προσπαθήσει κάποιος όταν αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η άνοδος και μόνο αυτό απο την κατηγορία της Super League 2 στην Super League.

Στο 10′ το δυνατό μακρινό σουτ του Έμπερτ πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι και στο 20′ το σουτ του Μεντόσα απέκρουσε ο Ίτσο απομακρύνοντας τον κίνδυνο. Στο 33′ ο Μεντόσα εκτέλεσε φάουλ που δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του ΑΟ Ξάνθη και στο 40′ ο Ίτσο μπλόκαρε εύκολα τη σέντρα σουτ του Ντουάρτε. Στο 53′ ο Βέργος σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ ενώ στο 78′ ο Μάζουρεκ σούταρε πάνω από την εστία του Ίτσο. Στο 81′ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο Βέργος στο 83′ κάνοντας το 1-0. Στο 86′ ο Ίτσο απέκρουσε το σουτ του Ματσόλα ενώ στο 89′ ο Κώστας Θυμιάνης με γυριστό πλασέ απείλησε με τον Κνετ να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 92′ το φάουλ του Έμπερτ πέρασε λίγο άουτ και στο 93′ το σουτ του Αριγίμπι απέκρουσε ο Ίτσο. Στις καθυστερήσεις ο Θυμιάνης πήρε την κεφαλιά στο φάουλ του Έμπερτ αλλά δεν βρήκε στόχο.

ΣΚΟΡΕΡ: 83′ πεν. Βέργος


Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Διαιτητής VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Κίτρινες:Μαλής, Ταχάρ, Βέργος, Ντίας – Μικελτάντζε, Δημούτσος, Θυμιάνης, Παντελιάδης
Κόκκινες: 90’+4′ Δέλλας (προπονητής)

Παναιτωλικός (Δέλλας):Κνετ, Ταχάρ (59′ Ματσόλα), Ντίας, Ντουάρτε, Μπαρμπόσα, Περέιρα (77′ Μάζουρεκ), Βέργος (87′ Βάντερσον), Μεντόσα, Μαλής, Κωνσταντόπουλος (77′ Αριγίμπι), Εντιγκά.

Ξάνθη (Τεννές):Ίτσο, Τζούρμαν, Παντελιάδης, Θ. Παπάζογλου, Πέτροβιτς (85′ Ντίνας), Δημούτσος (85΄Τεσίγια), Βέρκερ, Έμπερτ, Μικελτάντζε (64′ Τάτος (77′ λ.τ Σρόιχεν), Σιατραβάνης, Τ. Παπάζογλου (64′ Θυμιάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια