GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όνειρο ήτανε και πάει η άνοδος του ΑΟΞ, που ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό σήμερα στο Αγρίνιο.

Όταν κάποιοι που ανήκουν στο δυναμικό της ΠΑΕ, αντί να ασχοληθούν με την ομάδα, κοίταζαν πως θα διαρρεύσουν περιεχόμενο από προσωπικό mail π...


Όταν κάποιοι που ανήκουν στο δυναμικό της ΠΑΕ, αντί να ασχοληθούν με την ομάδα, κοίταζαν πως θα διαρρεύσουν περιεχόμενο από προσωπικό mail προς τομέα της διοίκησης σε MME για να παίξουν τα παιχνίδια τους, τότε πως να έρθει η επιτυχία!!!
Με ηττοπάθεια στήθηκε η ομάδα της Ξάνθης απέναντι στον Παναιτωλικό σήμερα, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της ιστορίας της και ενώ μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα όλοι έλεγαν πως έστω και έτσι θα κρατήσει το 0-0 , ήρθε το γκολ του Παναιτωλικού με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και προσγείωσε ανώμαλα αυτούς που πετούσαν στα συννεφάκια τους και αντί να ασχοληθούν με την ομάδα και το αγωνιστικό της κομμάτι, κοίταζαν το πως θα διαρρεύσουν σε αρεστά σε αυτούς ΜΜΕ, πληροφορίες από Email προσωπικού περιεχομένου άλλων μέσων ενημέρωσης.

Όταν μπαίνεις μέσα στην αρένα για να δώσεις μάχη, μάχεσαι και δεν οπισθοχωρείς κλεισμένος στα σφικτά περιθώρια των καρέ σου γιατί έτσι σίγουρα δε θα πετύχεις τον σκοπό σου. Δε θα μπούμε σε καμία διαδικασία επικριτικών σχολίων κατά παικτών και προπονητή μιας και θεωρούμε ότι τόσο μπορούσαν τόσο έκαναν, όμως αφού περιμέναμε σχεδόν δυο εβδομάδες για να τελειώσει όλο αυτό το αγωνιώδες κομμάτι για την ομάδα, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να στηλιτεύσουμε την εσκεμμένη διαρροή περιεχομένου από έγγραφο μας που αποστείλαμε στην ΠΑΕ πριν τον πρώτο αγώνα μπαράζ σε αλλά μέσα ενημέρωσης από παράγοντες της ομάδας.

Όχι δεν μας χαροποιεί το γεγονός πως η ομάδα έχασε την άνοδο της σήμερα, γιατί πολύ απλά αυτή η ομάδα, άσχετα με το ποιοι είναι οι παίκτες , ο προπονητής ή τα μέλη της διοίκησης , αποτελεί ένα κομμάτι της ιστορίας της Ξάνθης και είναι λυπηρό το να βλέπεις πως βρίσκεται, σε μια θέση που δεν αξίζει στο όνομα και στην ποδοσφαιρική της ιστορία.

Ας μάθουν λοιπόν όσοι επιχειρούν να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια με τις διαρροές περιεχομένου προσωπικών ηλεκτρονικών εγγράφων σε κάποια ΜΜΕ για να παίζουν τα παιχνίδια τους, ότι υπάρχει και η προστασία προσωπικών δεδομένων, κάτι που δυστυχώς κάποιοι αγνόησαν δείχνοντας και το ποσό σοβαροί είναι για την θέση που έχουν επιλεγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια