GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έλα ΠΕΤΣΑ να δείς το «ΤΕΚΝΟΝ» ΣΑΣ! O Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν μαζί με DEB στον Τούρκο Πρόξενο για ευχές, αντί να συμμετάσχει στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

Την ίδια ώρα περίπου, το πρωί της Πέμπτης 13/05, ήταν προγραμματισμένες δύο εκδηλώσεις στην Κομοτηνή. Η μία στο μνημείο πεσόντων Ηρώων της π...


Την ίδια ώρα περίπου, το πρωί της Πέμπτης 13/05, ήταν προγραμματισμένες δύο εκδηλώσεις στην Κομοτηνή. Η μία στο μνημείο πεσόντων Ηρώων της πόλης (Σπαθί), όπου έλαβε χώρα η έπαρση της ιστορικής σημαίας της πόλης, σε ένδειξη τιμής και μνήμης για τα 101 χρόνια Ελεύθερης Κομοτηνής.
Η δεύτερη στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, εκεί όπου ο Τούρκος πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου άνοιξε τις πύλες, για να δεχθεί ευχές για το Ραμαζάνι Μπαϊράμι.

Από την εκδήλωση στο προξενείο, που φέτος αντί για δύο ώρες κράτησε τριάντα λεπτά λόγω covid, δεν έλειψαν πολιτικοί κι αυτοδιοικητικοί του τόπου. Στο προξενείο εθεάθησαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος του DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου, ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, ο δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν και ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν.

Ο αγαπημένος (τουρκο) Δήμαρχος δηλαδή του.....Πέτσα και "αδελφός" του Δήμαρχου Τσέπελη!  Του οποίου μπορείτε να θαυμάσετε και την ανάρτηση στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ που επιχειρεί να νομιμοποιήσει στα Πομακοχώρια!


Σύμφωνα με το ΧΡΟΝΟ Κομοτηνής,,  ¨"την Παρασκευή 14/05, ανήμερα των Ελευθερίων, είθισται οι πολιτικοί του τόπου να παρακολουθούν τις επετειακές εκδηλώσεις κι όχι την παραμονή της εορτής, 13/04, που είναι αφιερωμένη σε μαθητές και συλλόγους, ωστόσο και μόνη της η επιλογή των παραπάνω πολιτικών κι αυτοδιοικητικών, μεταξύ των δύο μερών, να βρεθούν στο τουρκικό προξενείο, ίσως φανερώνει τις προτεραιότητές τους"

Με  τον ημέτερο Ντελή Ριτβάν της Μύκης  βέβαια να το παίζει όταν είναι με τον Τσέπελη στους Υπουργούς ως δήθεν...φιλέλληνας αλλά ότνα τον καλεί ο Τούρκος Πρόξενος......αν και Πομάκικης καταγωγής, γίνεται πιο "Τούρκος" κι απο τους..."Τούρκους"! Να τον χαίρεσαι κύριε Πέτσα...

1 σχόλιο

  1. "αν και πομάκικης καταγωγής"

    Και; Εφόσον δηλώνει Τούρκος, είναι Τούρκος. Δεν υπάρχει πομακικό έθνος. Άρα με τη λογική σας οι Αρβανίτες δεν είναι Έλληνες, είναι Αρβανίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή