GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Eurovision 2021: Στον τελικό η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με απόλυτη επιτυχία ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2021. Το Ρότερνταμ έστρεψε πάνω του όλα τα φώτα αφού εκατομμύρια ...


Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με απόλυτη επιτυχία ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2021. Το Ρότερνταμ έστρεψε πάνω του όλα τα φώτα αφού εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν τον αποψινό ημιτελικό του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού στους δέκτες τους. Οι Εurovision fans είδαν ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο show ενώ πλέον μετρούν αντίστροφα για τον τελικό του Σαββάτου που αναμένεται να είναι φαντασμαγορικός.Στον χθεσινο δεύτερο ημιτελικό διαγωνίσθηκαν και διεκδίκησαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό συνολικά 17 χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα με την Εβρίτισσα Stefania και το “Last Dance”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στον διαγωνισμό και παράλληλα η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος φέτος στη Eurovision.

Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. H Stefania και η ομάδα της εμφανίστηκαν απόψε στην 4η θέση και ξεσήκωσαν το κοινό υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού. Πιο λαμπερή και καθηλωτική από ποτέ, η 18χρονη διεκδίκησε μια θέση στον τελικό του θεσμού όπου και κατάφερε να προκριθεί μαζί με 9 ακόμη χώρες. Την εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας on stage επιμελήθηκε ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας, Βρεττός Βρεττάκος.

Οι δέκα χώρες που κατάφεραν και πέρασαν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου είναι:

1) Αλβανία
2) Σερβία
3) Βουλγαρία
4) Μολδαβία
5) Πορτογαλία
6) Ισλανδία
7) San Marino
8) Ελβετία
9) Ελλάδα
10) Φινλανδία


Ως γνωστόν, οι «Big Five» (Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια χώρα, Ολλανδία, προκρίνονται απευθείας στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου. Τα βλέμματα όλων μας πλέον είναι στραμμένα στη Stefania που της ευχόμαστε ολόψυχα να βάλει «φωτιά» στη σκηνή και να μας φέρει ξανά τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια