GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΦΙΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ, ΦΙΛΤΑΤΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…! ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

Και βέβαια είναι φίλος ο Δήμαρχος Αβδήρων  Γιώργος Τσιτιρίδης. Και βέβαια τον «στήριξα» ακόμη και την πρώτη φορά που έδωσε υποψηφιότητα Δημά...

Και βέβαια είναι φίλος ο Δήμαρχος Αβδήρων  Γιώργος Τσιτιρίδης. Και βέβαια τον «στήριξα» ακόμη και την πρώτη φορά που έδωσε υποψηφιότητα Δημάρχου Αβδήρων –την τελευταία στιγμή μάλιστα πήρε τη θέση του Σπύρου Χαλκίδη…- και ήμουν στο πλευρό του, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις…

Φιλτάτη όμως η αλήθεια, καθώς αντί να βελτιώνεται –όπως νομίσαμε όλοι…- στην 2η θητεία του, δυστυχώς έγινε… Τσέπελης 2, εμπαίζοντας μάλιστα και τη νοημοσύνη μας, με την «πρόσληψη» του λογιστή Αθανάσιου Γαλανόπουλου λόγω… πατρός, στην υψηλόμισθη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης.

Με τον τελευταίο μάλιστα να βγάζει και… διάγγελμα στο fb προκειμένου να μας πει τι;

Ότι ευτυχώς που  τον «προσέλαβε» ο Γιώργος Τσιτιρίδης, διότι με τις… ιδέες που έχει, αυτόν περιμέναμε να μας πει, ότι «ο Δήμος Αβδήρων έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης».

-Να ‘σαι καλά που μας τον… έφερες, για να… μας εξελίξει!

(σ.σ. Και μη ξεχάσεις στις εκλογές του 2023 να κατεβάσεις υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μαζί σου και τον πατέρα Δημήτρη Γαλανόπουλο και να του παραδώσεις για την συνέχεια τα… κλειδιά του Δήμου Αβδήρων! Τώρα πλέον όλα τα περιμένουμε από τον Γιώργο Τσιτιρίδη…).

Δεν υπάρχουν σχόλια