GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπέρτος: «Δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα, πόσω μάλλον για ρατσισμό»-Μήπως κύριε Κάστρο ποδοσφαιρικά είσαι...ανεπαρκής και γι’ αυτό τα έκανες όλα

Τόσο πολύ σε "έτσουξε" Κάστρο η ήττα απο την ΑΕΛ και τάβαλες με τον Μπέρτο για να δικαιολογήσεις την κακή απόδοσή σου;


Τόσο πολύ σε "έτσουξε" Κάστρο η ήττα απο την ΑΕΛ και τάβαλες με τον Μπέρτο για να δικαιολογήσεις την κακή απόδοσή σου;
Τους ισχυρισμούς του Φάμπρι Κάστρο περί ρατσιστικής επίθεσης διαψεύδει ο Μανώλης Μπέρτος, το ήθος του οποίου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει κι όλοι ξέρουμε πόσο καλό παιδί είναι και ειδικά εδώ στη Ξάνθη.  

Με τοποθέτησή του στα social media, ο αμυντικός της ΑΕΛ ανέφερε ότι ουδέποτε στην καριέρα του έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα και πως ό,τι του καταλογίζεται τον προσβάλλει.

Εμείς σαν Ξάνθη ρωτάμε τον Κάστρο. Μήπως η...ποδοσφαιρική σου ανεπάρκεια στο γήπεδο και ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σε έκανε να ρίξεις λάσπη στον Μανώλη Μπέρτο;  Γιατί αυτά που λες, μόνο εσύ τα..."είδες" (;).

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Μπέρτο
«Στα 13 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, ουδέποτε έδωσα το παραμικρό δικαίωμα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με κάθε είδους ρατσιστική συμπεριφορά.

Αυτό που πρεσβεύω όλα αυτά τα χρόνια και αποδεικνύεται μέσα από την καθημερινότητα μου ως άνθρωπος και ως αθλητής, είτε σε ότι αφορά συμπαίκτες, είτε αντιπάλους, είναι πως το ποδόσφαιρο αποτελεί χώρο αποδοχής της διαφορετικότητας.

Οτιδήποτε αντίθετο μου καταλογίζεται, όχι απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά με προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».

Η ΑΕΛ φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννενα, σε έναν αγώνα που έχει και... τρίτο ημίχρονο, καθώς ο ποδοσφαιριστής των Ηπειρωτών, κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του και παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα.

Ο ίδιος λίγη ώρα μετά, έδωσε τις απαντήσεις του, σημειώνοντας πως πρώτη φορά στην καριέρα του θα έφτασε στο σημείο να φύγει από το γήπεδο, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τον παίκτη που όπως ο ίδιος λέει, προέβη σε αυτή την κίνηση.

Τι είπε ο Μανώλης Μπέρτος.
«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που θα έφευγα από ένα αγωνιστικό χώρο λόγω ρατσιστικού σχολίου και συμπεριφοράς συναδέλφου. Δεν θα πω τι μου είπε ή όνομα του παίκτη. Όσοι ήμασταν εκεί ξέρουμε τι έγινε. Δεν ήθελα να μιλήσω τηλεοπτικά ή να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο, πολύ λιγότερο να μπω σε αντιπαραθέσεις που τελικά παράγουν περισσότερο μίσος και στον κόσμο έχουμε ήδη αρκετό. Με χαρακτήρισε που μιλούσα με τη δουλειά μου στο γήπεδο και με την αφοσίωση που έχω απέναντι σε αυτό το άθλημα και τους συναδέλφους μου, αλλά αυτό το είδος πράγματος δεν πρέπει να συμβαίνει άλλο, λιγότερο στο ποδόσφαιρο. Δεν προσβάλλομαι από αυτά που είπε μακριά από αυτό. Με ενοχλεί η πράξη, η πρόθεση.

Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όλοι μας βλέπουν, πολλά παιδιά θέλουν να μας μοιάσουν και αυτό δεν είναι το παράδειγμα που πρέπει να δώσουμε. Περισσότερα στην κατάσταση στην οποία ζει ο κόσμος, όπου λείπουν οι αξίες και περισσότερο σεβασμός, ανοχή και αγάπη χρειάζονται για να βελτιωθεί ο κόσμος μας. Ευχαριστώ τους συναδέλφους, τους οπαδούς και άλλα άτομα που μου έχουν γράψει δείχνοντας την αγάπη και την υποστήριξή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα μου ′′ Pas Giannina FC ′′ που με προσέχει και με φροντίζει όλες τις ώρες. Είμαι πολύ καλά, δυνατός με την επιθυμία να συνεχίσω πάντα να κάνω αυτό που μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι καλύτερος άνθρωπος».

′′ Από την αφθονία της καρδιάς το στόμα μιλάει ′′ Λουκάς 6:45


Δεν υπάρχουν σχόλια