GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΣΕΠΕΛΗΣ υπο «ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ»! Η υπόθεση Φερτούν εξελίσσεται πλέον σε «Βατερλό»! Εκ νέου στην Εισαγγελία για νέα ανωμοτί κατάθεση!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ... ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!


ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ... ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ! 3+ 2 υποψήφιοι δημοτικοί  σύμβουλοι με την παράταξη Τσέπελη στις εκλογές του Μαΐου 2019 έχουν ήδη «κλείσει» με Μελισσόπουλο - Δημαρχόπουλο, τρεις νυν δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές του 2023!!!


Τσέπελης υπό... «κατάρρευση» μετά την νέα κατεπείγουσα απόφαση της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας-Θράκης που για 2η φορά, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την δημοτική αρχή Τσέπελη (σ.σ. και τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Μπούτο), φέροντάς την  προ των ΠΟΙΝΙΚΩΝ της ευθυνών, αν τον προσκαλέσουν εκ νέου με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου στις συνεδριάσεις!!!

Καθώς όπως αναφέρει η επιστολή της Αποκεντρωμένης, ισχύει και η ποινή ης αργίας αλλά και η έκπτωση των καθηκόντων του!  

Η απόφαση μάλιστα είναι καταπέλτης αφού αναφέρεται και σε άλλες αποφάσεις αργίας κατά του Χασάν Ογλού Φερτούν που εκκρεμούν, ενώ οι εξελίξεις πλέον έχουν «βαρύνει» όλο το κλίμα της παράταξης Τσέπελη αφού ήταν κάτι που δεν το περίμεναν και μάλιστα πριν την απόφαση του ΣτΕ!!!

Μάλιστα ενώ η υπόθεση Φερτούν εξελίσσεται πλέον σε «Βατερλό» για τον Δήμαρχο Τσέπελη αλλά και τα μέλη  της Οικονομικής Επιτροπής  που ΠΛΗΡΩΣΑΝ μέχρι και ....ΙΔΙΩΤΗ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ (σ.σ. Για μια ιδιωτική προσωπική του υπόθεση), για να βγάλει ....«νομική γνωμάτευση» για την επιστροφή του στο δημοτικό συμβούλιο αφού ξεκίνησε και ποινικά να ξετυλίγεται το κουβάρι...

Όπως είναι γνωστό,  είχε κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά απο τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμο Δημαρχόπουλο  για τον «σκανδαλώδη» και ΠΑΡΑΝΟΜΗ επιστροφή του Χασάν Ογλού Φερτούν στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης με αποτέλεσμα το πρωί της Πέμπτης να δώσει ανωμοτί κατάθεση ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης για την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και την ΒΕΒΑΙΩΣΗ που χορήγησε ο ίδιος στον πρώην αντιδήμαρχο καθαριότητας, στην αγωγή που κατέθεσε κατά του γραμματέα της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ κ. Σάββα στο ΣτΕ.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ...ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!

Ενδεικτικό ωστόσο της κατάρρευσης του συστήματος Τσέπελη καθώς ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ όπως φαίνεται όλοι... Ότι ήδη 3+2 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Ξάνθης που κατέβηκαν  μαζί του στις εκλογές του Μαΐου 2019 και πήραν μάλιστα τουλάχιστον... διπλάσιους σταυρούς από αυτούς που πήρε η έμμισθη αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Φένια Τσαγκάλα και έκλεισαν με τις παρατάξεις Δημαρχόπουλου (απο τους  3 εκ των οποίων ο ένας μουσουλμάνος...) και Σάββα Μελισσόπουλου (οι δυο) και παράλληλα τρία εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι-στελέχη του Τσέπελη ευθέως πλέον λένε δημόσια  ότι «δεν θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του στις εκλογές του 2023....» και απλά παραμένουν στην παράταξή του μέχρι το τέλος της θητείας τους για λόγους αρχής!!!!

ΧΩΡΙΣ ΦΕΡΤΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 31 ΜΑΪΟΥ -ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΛ!

Σημειώνεται ότι συνεδριάζει εκ νέου εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης την Δευτέρα 31 Μαΐου στις 3 το μεσημέρι με μοναδικό θέμα το....ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΛ, μετά την ενημέρωση όμως που έκαναν χθες οι καθηγητές του σχολείου που είναι ΕΝΑΝΤΙΑ στην μετατροπή του, θεωρείται σίγουρο ότι και πάλι το θέμα δεν θα περάσει! Όσο κι αν το «κενό» του Χασάν Ογλού Φερτούν θα επιχειρήσουν να το καλύψουν οι Τσέπελης-Φανουράκης με τον Σαββίδη, τον Σπανίδη, τον Αφεντούλη κλπ

Ιδού τι αναφέρει και η νέα πρόσκληση του Προέδρου Γιάννη Μπούτου που όπως αποκαλύψαμε παραπάνω, μετά την νέα επιστολή της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ «έκοψε» πλέον από τη λίστα του τον Χασάν Ογλού Φερτούν

Αυτούσια η πρόσκληση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ:
1) Τα αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.
2) Τον αξιότιμο Δήμαρχο Ξάνθης.
3) Τους αξιότιμους Προέδρους των Κοινοτήτων Ξάνθης Ευμοίρου, Κιμμερίων, Γέρακα, Δαφνώνα, Καρυόφυτου, Κομνηνών, Νεοχωρίου, Πασχαλιάς & Σταυρούπολης.
4) Τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης


Κοιν.:
- Γενική Γραμματέα Δήμου Ξάνθης, Σοφία Ψωμά

Σας προσκαλούμε, σε έκτακτη, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 31 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 184 του Ν.4365/2019, το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του», την αριθμ.18318/13-3-2020, την αριθμ.40/-31-3-2020, 426/77233/13.11.2020  εγκυκλίους του ΥΠΕΣ και τα άρθρα 64,67,74 και 75 του Ν.3852/2010 όπως αυτά αντικαταστάθηκαν από τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, προσαρμοσμένο στις προαναφερόμενες διατάξεις, προκειμένου ληφθεί η σχετική απόφαση, στο παρακάτω θέμα, της ημερήσιας διάταξης

01ο ΘΕΜΑ:
Έκφραση γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την ίδρυση πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης  (εισηγητής, Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σουά Μπεκήρ Ογλού)

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, λόγω στενών χρονικών περιθωρίων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια