GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Ο ΑΟ Ξάνθη ήταν ο νικητής της πρώτης αναμέτρησης των αγώνων διαβάθμισης που έγινε στο Xanthi FC Arena την Τετάρτη (26/5), επικρατώντας με 2-...


Ο ΑΟ Ξάνθη ήταν ο νικητής της πρώτης αναμέτρησης των αγώνων διαβάθμισης που έγινε στο Xanthi FC Arena την Τετάρτη (26/5), επικρατώντας με 2-1 επί του Παναιτωλικού. Η ξανθιώτικη ομάδα ανέτρεψε το γρήγορο γκολ του Βέργου (5′) στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πάτρικ Έμπερτ στο 52ο λεπτό να ισοφαρίζει και τον Μικελτάτζε στο 71′ να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Την Κυριακή στις 19:30 στο Αγρίνιο και με το υπέρ της αποτέλεσμα, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα δώσει την τελευταία “μάχη” με στόχο την άνοδο στην Super League 1.

Στο 5′ ο Βέργος με πλασέ έκανε το 0-1 μετά τη συρτή σέντρα του Ντουάρτε από αριστερά. Στο 12′ και το 13′ οι προσπάθειες των Έμπερτ και Τζούρμαν δεν είχαν θετική κατάληξη. Στο 29′ το γυριστό του Θυμιάνη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ντίας πέρασε άουτ. Στο 34′ το πλασέ του Μπαρμπόσα από πλάγια μπλόκαρε ο Ίτσο. Στο 39′ μετά από ομαδική προσπάθεια το σουτ του Έμπερτ δεν βρήκε στόχο. Στο 43′ το φαλτσαριστό σουτ του Ντίνα μπλόκαρε ο Κνετ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο προωθημένος Τζούρμαν από κοντά δεν έκανε το πλασέ όπως θα ήθελε και οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι με τον Βέργο έχασαν καλή στιγμή για να σκοράρουν αστοχώντας στο πλασέ. Στο 52′ μετά από πάσα του Σιατραβάνη, ο Έμπερτ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 62′ η κεφαλιά του Παπάζογλου πέρασε άουτ και στο 67′ στα εξωτερικά δίχτυα βρήκε το σουτ του Ντάλσιο. Στο 71′ ο Μικελτάτζε από κοντά με δυνατό σουτ έκανε την ανατροπή σκοράροντας για το 2-1. Στο 77′ και το 78′ Αριγίμπι και Παπάζογλου Θ. είδαν τους τερματοφύλακες να μπλοκάρουν το σουτ και την κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις η κεφαλιά ψαράκι του Καπνίδη πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος της (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), με α’ βοηθό τον ο Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), β’ βοηθό τον Ανδρέα Μεϊντανά (ΕΠΣ Αχαΐας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Στάθης Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας). Διαιτητής VAR ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας) και AVAR ο Γιώργος Χριστακογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (34′ Μικελτάτζε), Βέρκερ, Τζούρμαν, Παντελιάδης, Θυμιάνης (69′ Τεσίγια), Δημούτσος, Έμπερτ, Σιατραβάνης (87′ Στάθης), Ντίνας (69′ Σχρόιεν), Παπάζογλου Θ. (87′ Καπνίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (86′ Βάντερσον), Μανθάτης, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Εντιγκά (86′ Καρέλης), Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόζα (63′ Ταχάρ), Ντουάρτε (74′ Αριγίμπι), Βέργος (74′ Ματσόλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια