GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται το επίδομα των 1.000 ευρώ για τις υπηρεσίες τους κατά της πανδημίας

Έκτακτο βοήθημα επιβράβευσης 1.000 ευρώ θα λάβουν 4.000 εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ για τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορων...


Έκτακτο βοήθημα επιβράβευσης 1.000 ευρώ θα λάβουν 4.000 εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ για τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το επίδομα επιβράβευσης θα δοθεί από το υπουργείο Υγείας μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος θα δώσει συνολική ενίσχυση ύψους 12 εκατ. ευρώ σε εργαζομένους του ΕΣΥ που θα αφορούν το 2021.

  Το υπουργείο Υγείας, το πρόγραμμα αναβαθμίζει και υποστηρίζει πολυδιάστατα το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ καθώς οι συμμετέχοντες πέρα από τις πολύτιμες γνώσεις που θα αποκομίσουν θα λάβουν και αυτό το έκτακτο επίδομα συμμετοχής, κάτι που αποτελεί μια ακόμα έμμεση ένδειξη της αναγνώρισης των υπηρεσιών τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα.

  Παράλληλα το υπουργείο Υγείας έχει θέσει ένα διττό στόχο Από τη μία την ενίσχυση των υποδομών και των μέσων του Ε.Σ.Υ από την άλλη την αναβάθμιση των επαγγελματικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων του προσωπικού του.

Τι δήλωσε η υφυπουργός Υγείας κ Ζωή Ράπτη

  Η κ. Ράπτη τόνισε πως, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, το βοήθημα που θα δοθεί στο υγειονομικό προσωπικό θα ανακοινωθεί μετά την πανδημία.

  Υπενθύμισε, δε, ότι είχε δοθεί στήριξη στους υγειονομικούς και στην πρώτη φάση της πανδημίας. «Ήδη, μελετώνται στο Υπουργείο Υγείας μέτρα για την ελάφρυνση των υγειονομικών.», ανέφερε και προσέθεσε ότι «από τις 13 Μαΐου, έχει τεθεί σε εφαρμογή η άρση της αναστολής των κανονικών αδειών των ανθρώπων του ΕΣΥ.».

Χρήστος Σταϊκούρας: Μελετάμε έκτακτο επίδομα στους υγειονομικούς
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για έκτακτο βοήθημα στους υγειονομικούς ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Τι περιλαμβάνει η αναδιοργάνωση του φορέα

  Με την επιχειρησιακή αναδιάρθρωση του ΕΚΑΒ και συγχώνευση με ΚΕΠΥ -το υπουργείο υγείας έχει ένα επιχειρησιακό βραχίονα για τη διαχείριση κρίσεων

  Με την  δημιουργία συντονιστικού ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη

  Με την επιτάχυνση και υλοποίηση της δωρεάς του ΙΣΝ με νέα πτητικά μέσα

  Με την εκπαίδευση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ και εργαζομένων κέντρων υγείας για τη χρήση μέσω ατομικής προστασίας στα νησιά

  Με τη δημιουργία συντονιστικού για τη διαχείριση προνοσοκομειακής και νοσοκομειακής φροντίδας των περιστατικών covid.

Δεν υπάρχουν σχόλια