GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; Δήμος Μύκης: Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ντελή Ριτβάν, Γάμοι και εκδηλώσεις χωρίς να φοράνε... μάσκα!

  Δεν φτάνει μόνο ότι παρανομούν, αλλά βγαίνουν και στο fb....πανηγυρίζουν και γλεντάνε, στην υγεία των κορόιδων, χωρίς να φοράει κανείς μ...

 

Δεν φτάνει μόνο ότι παρανομούν, αλλά βγαίνουν και στο fb....πανηγυρίζουν και γλεντάνε, στην υγεία των κορόιδων, χωρίς να φοράει κανείς μάσκα!!!

Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν ΠΡΟΚΑΛΕΙ με τη συμπεριφορά του, αδιαφορώντας ότι ο Δήμος Μύκος για μεγάλο χρονικό διάστημα  στο πρώτο στάδιο της πανδημίας ήταν σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! Και εξ' αιτίας του στοχοποιήθηκε και όλος ο Νομός Ξάνθης!!

Και εξακολουθεί και προκλητικά μάλιστα, όχι μόνο να πηγαίνει σε γάμους και πανηγύρια, αλλά να ....μην φοράει μάσκα ποτέ ο ίδιος!!! Λες και είναι ΥΠΕΡΑΝΩ των Νόμων...Όπως και ο "ψευτοιμάμης" (με το άσπρο καπελάκι...) Γοργόνας.

Αναλυτικότερα. Την ίδια ώρα λοιπόν που η Κυβέρνηση παίρνει συνεχώς νέα μέτρα και δεν μπορεί να γίνει καμιά εκδήλωση,  βγαίνουν στο fb προκλητικές φωτογραφίες στις οποίες πρώτος και καλύτερος ΠΟΖΑΡΕΙ ο ίδιος ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ λες και ο Δήμος Μύκης είναι ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

Ο «Μαχητής» Θράκης λοιπόν με ερώτημα που θέτει ευθέως και πάλι στις Εισαγγελικές αρχές, αφού δημοσιεύσει τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που «αλίευσε» από το fb ρωτάει ευθ.εως

Άλλο ΚΡΑΤΟΣ ο Δήμος Μύκης;

Από τα ντοκουμέντα λοιπόν που δημοσιεύουμε διαπιστώνονται περίτρανα τα παρακάτω αδικήματα:

1.Υπάρχει Παραβίαση ΚΥΑ που απαγορεύει γάμους και εκδηλώσεις εκτός χώρων  λατρείας. Και όπου δεν φοράνε μάσκες κλπ. Με τον Δήμαρχο Μύκης που διαπράττει καταφανέστατα για μια ακόμη φορά ΠΑΡΑΒΑΣΗ στο ΚΑΘΗΚΟΝ του, αφού πρώτος οφείλει να φοράει μάσκα και...αυτός φωτογραφίζεται υπερήφανος  χωρίς μάσκα μαζί με το ζευγάρι νεονύμων, που επίσης δεν φοράει μάσκα!

2.Σε άλλη φωτογραφία, διακρίνεται πίσω από τους νεόνυμφους και ο «ψευτοιμάμης της Γοργονας –όπου έγινε και ο γάμος- και είναι βέβαια όχι νόμιμος Ιεροδιδάσκαλος...

-Αλλά... «ψευτοϊμάμ绨του Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μέτε και εννοείται ότι  έκανε και τον γάμο!!!

(σ.σ. Ο «ΨΕΥΤΟιμάμη»ς είναι αυτός που φοράει το καπελάκι στην φωτό παραπάνω).

3.Το σπίτι που έγινε ο γάμος και το τρικούβερτο γλέντι,  είναι στην Γοργόνα  του Δήμου Μύκης.

Κατα τα άλλα ευχόμαστε στο ευτυχισμένο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και να ζήσουν ευτυχισμένοι. Απλά απορούμε και με  το συνωστισμό αλλά και με την απόφασή τους να μη φοράνε τον κορωνοϊό γιατί με τον τρόπο αυτό δεν προστατεύουν ούτε τον εαυτό τους, αλλά ούτε και τους άλλους προσκεκλημένους του γάμου τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια