GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ!

Προφανώς η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά θα του έγραψε του μήνυμα για την έναρξη του... διαδικτυακού καρναβαλιού του Δήμαρχο...


Προφανώς η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά θα του έγραψε του μήνυμα για την έναρξη του... διαδικτυακού καρναβαλιού του Δήμαρχου Τσέπελη, κατορθώνοντας για μια ακόμη φορά να τον εκθέσει ανεπανόρθωτα!Ένα μήνυμα μια σκηνοθεσία που ούτε σε αποφοίτους του δημοτικού θα απηύθυνε ένας  σοβαρός Δήμαρχος, με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη να πηγαίνει στο γραφείο του και να του... παραδίδει το λάβαρο του Καρναβαλιού και τον ίδιο να διαβάζει συλλαβιστά τον... «λόγο» που από την πόλη έρχονταν και στη κορφή κανέλα!

Υποσχόμενος του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί μια...τεράστια αγκαλιά!!! Προκειμένου να... διασπείρουν όλοι μαζί με κέφι χαρά κλπ…

Όλοι μαζί, στην ουσία δηλαδή αυτός και οι... «κολλητοί» που μοιράστηκαν με απευθείας αναθέσεις  για την φετινή «διαδικτυακή» φιέστα του 10.000 ευρώ σε σποτ!

Και να δούμε στο τέλος τι θα (ΑΚΡΙΒΟ)πληρώσουν οι δημότες. Σας συστήνω να δείτε το μήνυμα του μήνυμα του Δήμαρχου Τσέπελη..

Για να δείτε που «κατάντησε» ο Δήμος μας...!

Και μετά... διασπείρουμε και μια... τεράστια αγκαλιά μαζί του για να κοιμηθούμε ήσυχοι και πανευτυχείς το βράδυ! Ποιο στη χάρη μας!

Κάπως έτσι λοιπόν κήρυξε την έναρξη των γιορτών και μετά...το απόλυτο τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια