GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με υπογραφή ΜΠΟΥΤΟΥ! Παρών στο δημοτικό συμβούλιο της 24/3 ο Φερτούν, χωρίς απόφαση της Αποκεντρωμένης!!! Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ έγινε πλέον... ΝΟΜΙΜΗ!

  Ενώ εκκρεμεί η αγωγή του Φερτούν κατά του Σάββα στο  ΣτΕ και χωρίς απόφαση της  Αποκεντρωμένης, επανέφεραν στο δημοτικό συμβούλιο τον Χασά...

 

Ενώ εκκρεμεί η αγωγή του Φερτούν κατά του Σάββα στο  ΣτΕ και χωρίς απόφαση της  Αποκεντρωμένης, επανέφεραν στο δημοτικό συμβούλιο τον Χασάν Ογλού Φερτούν που είχε καταδικαστεί με τελεσίδικη απόφαση για... εξαγορά εκλογέων! Και γι' αυτό και εξέπεσε του αξιώματός του!

«Πατώντας» στη... νομική γνωμάτευση ιδιώτη δικηγόρου που αμείφτηκε από το... Δήμο Ξάνθης με τον ποσόν  των 1.984 ευρώ (σ.σ. Δηλαδη την προσωπική υπόθεση του Φερτούν την "πληρώνουν" οι δημότες...), κι ενώ η υπόθεση θα συζητηθεί τον Απρίλιο 2021 στο ΣτΕ, Τσέπελης και Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ανέλαβαν το... ρίσκο να "εκβιάσουν" την ¨εκβιάσουν" την Αποκεντρωμένη!


*ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ σκάνδαλο!!! Με τρεις δικηγόρους ο Δήμος  Ξάνθης και οι δημότες πληρώνουν τις ....προσωπικές και ιδιωτικές υποθέσεις του Χασάν Ογλού Φερτούν σε ....ιδιώτη δικηγόρο!!!

 

H ΔΙΑΠΛΟΚΗ πλέον στο χώρο της Αυτοδιοίκησης γίνεται πλέον... ΝΟΜΙΜΗ! Πρόκειται για μια ιστορική πράγματι απόφαση που αποδεικνύεται με επίσημα χαρτιά και βεβαιώσεις που ήδη έχουν ζητηθεί από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Μακεδονίας και Θράκης και η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στους Εισαγγελείς, αφού στο ΣτΕ όπου εκκρεμή η αγωγή του ακόμη και σήμερα... εντεταλμένου συμβούλου Δήμαρχου Τσέπελη!

Πρόκειται για πραγματικά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ πρωτοφανή ΔΙΑΠΛΟΚΗ στην οποία:

1. Ο Δήμος Ξάνθης στην αγωγή του Χασάν Ογλού Φερτούν σε βάρος του γραμματέα της Αποκεντρωμένης κ. Ιωάννη Σάββα, παρεμβαίνει υπέρ ενός δημοτικού συμβούλου που έχει εκλεγεί με...άλλη δημοτική παράταξη (!!!), με δυο... επίσημες έγγραφες βεβαιώσεις του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη με την ΥΠΟΓΡΑΦΉ του!!!

2. Στις συγκεκριμένες βεβαιώσεις μάλιστα  σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ξάνθης  Μανώλης Τσέπεςλης παρεμβαίνει υπέρ του... καταδικασθέντος για ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΩΝ Χασάν Ογλού Φερτούν με εγκώμια για το... ήθος και τον χαρακτήρα του! Και μιλάμε για έναν δημοτικό σύμβουλο που έχει ΕΚΛΕΓΕΙ με την...αντίπαλη παράταξη του νυν Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη!!! Και για τον ίδιο λόγο που καταδικάστηκε με τελεσίδικη απόφαση απο το Εφετείο Θράκης, είχε καταγγελθεί δημόσια και απο τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκρ΄τη Καμαρίδη στις εκλογές του 2014 και πάλι στις Εισαγγελικές και αστυνομικές αρχες...

3. ΗΔΗ η Αποκεντρωμένη ζήτησε μάλιστα με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ έγγραφο στις 12 Μαρτίου 2021 και αριθ. Πρωτ. 1510 , να σταλούν άμεσα οι καταγγελλόμενες διοικητικές πράξεις (αρ. πρωτ. 14476/γδ/25/20.02.2020 και 14476. ΓΔ./ΠΟΥ.05.2020) ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ του Δημάρχου Ξάνθης στο ΣτΕ για έναν δημοτικό σύμβουλο που έχει εκλεγεί με άλλη... παράταξη! Αλλά και πως σε μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ουσιαστικά υπόθεση αντιδικίας δυο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της ίδιας παράταξης, παρεμβαίνει υπέρ του...ενός που δεν ανήκει στη δική του παράταξη.

Ενώ το ίδιο θέμα με επείγουσα εντολή του Εισαγγελέα Εφετών κ. Σκιαδαρέση, ερευνάται και από την Εισαγγελία Ξάνθης για  επιβολή πλην των υπηρεσιακών κυρώσεων και ΠΟΙΝΙΚΩΝ  ΕΥΘΥΝΩΝ  του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη!!!

4. Σημειώνεται ότι μέχρι και σήμερα παρά τις δυο αποφάσεις της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ κατά του Χασάν Ογλού Φερτούν, η πρώτη που τον έθεσε σε αργία και η δεύτερη σε έκπτωση του αξιώματός του λόγω του βαρύτατου παραπτώματος με το οποίος καταδικάστηκε με τελεσίδικη απόφαση για ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΩΝ, όχι μόνο δεν υλοποιήθηκαν ποτέ από το σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης που όφειλε να ορκίσει τον αντικαταστάτη του, αλλά ακόμη και σήμερα ΕΠΙΣΗΜΑ ο εκ Δροσερού πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης, παραμένει ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Δήμαρχου Τσέπελη!!! Ο οποίος κυριολεκτικά έγραψε στα παλιά του υποδήματα την Αποκεντρωμένη!

Ιδού αναλυτικά και η πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με την υπογραφή Ιωάννης Μπούτος, στην οποία όμως θα προεδρεύσει λόγω του προβλήματος υγείας που έχει ο Πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης!!!

Αναλαμβάνοντας φυσικά και όλη την πολιτική και ποινική ΕΥΘΥΝΗ της συγκεκριμένης πράξης του. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια