GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημαρχόπουλος: “Έτοιμα έργα καταφέρατε να τα κάνετε, «της Άρτας το γιοφύρι»!!!”

Όσο κι αν προσπαθείτε κύριοι της σημερινής Δημοτικής Αρχής να «βαφτίζετε το ψάρι κρέας και το κρέας ψάρι», οι ημερομηνίες και τα γεγονότα σ...

Όσο κι αν προσπαθείτε κύριοι της σημερινής Δημοτικής Αρχής να «βαφτίζετε το ψάρι κρέας και το κρέας ψάρι», οι ημερομηνίες και τα γεγονότα σας διαψεύδουν.

Είστε ήδη 1,5 χρόνο στην εξουσία του Δήμου και δεν κάνατε τίποτα για το Κολυμβητήριο!!!

Ο σημερινός αρχηγός σας, κάποτε «το έκλεισε» εξαιτίας αστοχίας των φρεατίων αναρρόφησης στον πυθμένα της κύριας πισίνας και των σωλήνων σύνδεσης με το δίκτυο αναρρόφησης.

«Το απαξίωσε» μέχρι την αποπομπή του και σήμερα προσπαθεί δήθεν, να το ξανανοίξει με προμήθειες και μερεμέτια.

Το Κολυμβητήριο που μέχρι το 2017, δεν είχε Νομιμοποίηση κτιρίου και Άδεια Λειτουργίας.

Για το Κολυμβητήριο, που αφού πρώτα εξασφαλίσαμε τα παραπάνω, δημοπρατήσαμε και συμβασιοποιήσαμε έργο βελτίωσης και αποκατάστασης του κτιρίου και των δικτύων μεταφοράς ύδατος της κολυμβητικής δεξαμενής, σύμφωνα με τις εγκρίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Και ταυτόχρονα από το 2018, δημοπρατήσαμε και συμβασιοποιήσαμε και τις επιπλέον, πλην όμως απαραίτητες μελέτες για Θέρμανση, Κλιματισμό – Αερισμό, Ηλεκτρικά Ισχυρά Ρεύματα και Αλεξικέραυνο – Γειώσεις, που θα κάλυπταν τις καινούργιες απαιτήσεις, που ήταν σύμφωνες με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές και θα εξασφάλιζαν την ορθή και ασφαλή λειτουργία του.

Όλα όσα απαιτούνταν για την λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης, που με την ολοκλήρωσή της κατασκευής του αντίστοιχου έργου, θα προσέφερε στους κατοίκους όχι μόνο της πόλης αλλά και πέραν αυτής, τη δυνατότητα άθλησης – ψυχαγωγίας, εκμάθησης αθλημάτων υγρού στίβου αλλά και αποκατάστασης – αποθεραπείας ατόμων με προβλήματα υγείας.

Πέραν όλων όσων δεν κάνατε ως οφείλατε, κάνετε σήμερα και δηλώσεις που τουλάχιστον δεν σας τιμούν. Δεν τιμούν ούτε το Δημοτικό μας Συμβούλιο, ούτε τους Δημοτικούς Συμβούλους και πρωτίστως ούτε τους Πολίτες αυτής της πόλης.

Μέχρι σήμερα, ένα χρόνο μετά από την παράδοσή του, δεν έχει γίνει η παραλαβή του έργου αποκατάστασής του.

Μέχρι σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά την λήξη της συμβατικής ημερομηνίας παράδοσης των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, όχι μόνο δεν εξασφαλίσατε την δημοπράτησή τους αλλά ούτε καν έχετε εξασφαλίσει άδεια από την Πολεοδομία.

Σήμερα ενάμιση χρόνο μετά, οι ίδιοι παραδέχεστε ότι με την προμήθεια που είναι και το μόνο που κάνετε σε χλώριο, σε θερμομονωτικά καλύμματα, πλαστικά καρεκλάκια κλπ, παράλληλα υπάρχουν και αλληλεπικαλύψεις τόσο με την Α’ φάση όσο και με την Β’ φάση του έργου…

Του έργου της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, να το θυμάστε αυτό, που θα είχε ολοκληρωθεί το αργότερο πέρσι, πριν το καλοκαίρι, αν δεν υπήρχαν οι δικές σας αστοχίες, καθυστερήσεις, μεγάλα λόγια, παλινωδίες και ανασφάλειες.

Να θυμάστε επίσης, ότι η πολιτική ηθική, σπάνιο είδος στην εποχή μας, επιβάλλει να προασπίζομαι τον αγώνα και τα πεπραγμένα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, μέχρι τέλους.

Να θυμάστε επίσης κι αυτό. Έρχεται θύελλα!!!
   
Για την Δημοτική Παράταξη

«ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»
Ο Επικεφαλής
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
π. Δήμαρχος Ξάνθης


Δεν υπάρχουν σχόλια