GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επίθεση Ερντογάν προς Μητσοτάκη - «Θα μάθετε την τρέλα των Τούρκων»! Θέλει πλέον...ζουρλομανδύα!

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ...

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος AKP.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού από τη Λευκωσία για το Κυπριακό, όπου επανέλαβε πως γνώμονας για την επίλυσή του είναι τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «να μη προκαλεί» και να μάθει «τα όρια του» ενώ προειδοποίησε ότι «θα μάθετε καλά την τρέλα των Τούρκων».

«Είπα ότι μπορώ να συναντήσω τον Μητσοτάκη. Με προκαλεί. Πώς μπορούμε να κάτσουμε μαζί τώρα; Πρώτα απ’ όλα να γνωρίζετε τη θέση σας. Γκρεμίσατε το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Με αυτό τον τρόπο, δεν καθόμαστε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί σας»,ανέφερε ο Ερντογάν, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Κι ο Ερντογάν πρόσθεσε: «Τώρα δεν υπάρχει άλλη διέξοδος στην Κύπρο, εκτός από τη λύση των δύο κρατών. Είτε το αποδέχεστε είτε όχι. Δεν υπάρχει Ομοσπονδία, το ξεπεράσαμε».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, 17:54


 

Δεν υπάρχουν σχόλια