GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Τι (δεν) απαντά ο παράγοντας που κατηγορεί πως την κακοποίησε η Σοφία Μπεκατώρου και παραπέμπει στον...δικηγόρο του!]

    Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο άνθρωπος που κατηγορεί η Σοφία Μπεκατώρου πως την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998, έσπασε την σιωπή του.

 

 

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο άνθρωπος που κατηγορεί η Σοφία Μπεκατώρου πως την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998, έσπασε την σιωπή του.

Συγκεκριμένα, ο νυν αντιπρόεδρος της Ελληνική Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος, Αριστείδης Αδαμόπουλος μίλησε στο sports3.gr λίγη ώρα αφότου του έγινε γνωστό πως η Ολυμπιονίκης τον έχει κατονομάσει για την σεξουαλική της παρενόχληση.

«Ναι, πριν από λίγο έμαθα κι εγώ για το δημοσίευμα», ανέφερε με ήρεμη φωνή όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Θα μιλήσω πρώτα με το δικηγόρο μου», ζητώντας να μην επιμείνουν άλλο στην ερώτηση.

Η καταγγελία της Μπεκατώρου και το όνομα στον Εισαγγελέα
Η Σοφία Μπεκατώρου ονομάτισε στον Εισαγγελέα τον άνθρωπο ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998. Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας της Ολυμπιονίκη στον αρμόδιο Εισαγγελέα, είναι ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος, Αριστείδης Αδαμόπουλος. Ο ίδιος εκτελεί χρέη εκπροσώπου της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr, το όνομά του το έχει καταθέσει η Ολυμπιονίκης στον Εισαγγελέα πριν από περίπου ένα μήνα. Η αλυσίδα της σιωπής άρχισε να σπάει όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο με καταγγελίες κατά της Ομοσπονδίας. Η ίδια κλήθηκε σε καταγγελία και δήλωσε πως ο άνθρωπος που την είχε κακοποιήσει σεξουαλιά ήταν αυτός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια