GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Στέλνουν 82χρονο από την Ξάνθη να εμβολιαστεί στα Γιαννιτσά!]

    Κάτι δεν πάει καλά με τα ραντεβού των ηλικιωμένων προκειμένου να εμβολιαστούν, γιατί ακόμη ένα παράδοξο περιστατικό, μετά την 89χρονη ...

 

 

Κάτι δεν πάει καλά με τα ραντεβού των ηλικιωμένων προκειμένου να εμβολιαστούν, γιατί ακόμη ένα παράδοξο περιστατικό, μετά την 89χρονη από τη Θεσσαλονίκη που πρέπει να πάει στο… Ηράκλειο, έρχεται στο φως, η περίπτωση 82χρονου από την Ξάνθη, που πρέπει να εμβολιαστεί στα… Γιαννιτσά!

Ο 82χρονος δεν ανήκει στην ηλικιακή ομάδα της τρέχουσας φάσης των εμβολιασμών (άνω των 85, λέει η ανακοίνωση), αλλά έκανε αίτηση για να εμβολιαστεί ως μόνιμος κάτοικος Ξάνθης και έλαβε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, που τον ειδοποιούσε ότι έχει προγραμματιστεί το ραντεβού του για εμβολιασμό στις 21 Ιανουαρίου στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών!

Οταν ο γιος του επιχείρησε να διαχειριστεί το ραντεβού μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να το αλλάξει. Κι αυτό γιατί μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων το σύστημα του έβγαζε ότι δεν ανήκει στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο.

Οι διευκρινίσεις δόθηκαν από το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής ότι «υπήρξαν αστοχίες στο θέμα των SMS για τον εμβολιασμό», ενώ ακόμη μια φορά αναφέρθηκε το θέμα του λάθους στον ταχυδρομικό κώδικα της κατοικίας του 82χρονου, ενώ στην πλατφόρμα δεν υπάρχει ούτε τηλεφωνικό κέντρο επικοινωνίας ούτε σχετικό e-mail, όπως καταγγέλλει ο γιος του 82χρονου από την Ξάνθη, που θα περιμένει τη σειρά του για να εμβολιαστεί.

Πηγή: Voria.gr


 


Δεν υπάρχουν σχόλια