GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Απόλλων Λάρισας: Η αποστολή για το ματς με τη Ξάνθη. Ποιους πήρε ο Πόποβιτς στην αποστολή του ΑΟΞ. Απαξίωσε να δώσει ένα μήνυμα ο Μπιλ Πάπας!]

    Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε στο χιονισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης, το Σάββατο, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Γιάννης Μά...

 

 

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε στο χιονισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης, το Σάββατο, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Γιάννης Μάγγος, ανακοίνωσε την αποστολή για την πρεμιέρα (Κυριακή 17/01, 14.45 ΕΡΤ3) του πρωταθλήματος της Super League 2 με την Ξάνθη.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: 
Talisson (T), Γλύκος (Τ), Μόρας, Καρρίκι, Σκούπρας, Γκόλιας, Χατζητερζόγλου, Μπούσης, Μπάμπης, Τασιούλης, Μπρέμπος, Τζοβάρας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Νύκταρης, Μπαστιάνος, Λίταινας, Αθανασιάδης, Γκουντρουμπής, Μπάλλας.

ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Χωρίς τον Μυστακίδη που υπέγραψε την Παρασκευή η αποστολή της Ξάνθης στο παιχνίδι της Κυριακής στη Λάρισα με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικότερα την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιρσιτές:Βέλιτς, Μπέντο, Στάθης, Έλλιοτ, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Γκαρσία, Τζούρμαν, Βέρκερ, Ντίνας, Τεσίγια, Τάτος, Σουλεϊμάν, Θυμιάνης, Σιατραβάνης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ.

Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός οτι ενώ το NEXT tv ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ με τον αθλητικογράφο Στάθη Παπαδόποιυλο ζήτησε απο τον Ελληνοαυστραλό νέο ηγέτη της ομάδας να δώσει τουλάχιστον ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στους φιλάθλους της Ξάνθης με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος και να μεταδοθεί, αυτός....απαξίωσε να κάνει ακόμη και τα....αυτονόητα!

Να ενθαρρύνει τους παίχτες του ευχόμενος καλή επιτυχία στο πρώτο παιχνίδι της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League 2!!!  

Το παιχνίδι θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ3 στις 14.45 την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021. 
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια