GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Το κόλπο της Κυριακής για να κόψεις το βραδινό τσιμπολόγημα]

  Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το βραδινό τσιμπολόγημα είναι ένας από τους λόγους που πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να χάσουν κιλά.

 

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το βραδινό τσιμπολόγημα είναι ένας από τους λόγους που πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να χάσουν κιλά.

Σίγουρα είναι μια κακή συνήθεια που συχνά δεν κόβεται εύκολα ενώ αν γίνεται συστηματικά μπορεί να προσθέσει κιλά σε κάποιον χωρίς να το καταλάβει. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να κόψουμε ή έστω να περιορίσουμε το βραδινό τσιμπολόγημα, αν διορθώσουμε ένα λάθος.

Είναι πολύ πιο εύκολο να τηρήσουμε το διατροφικό μας πρόγραμμα όταν έχουμε αποφασίσει από πριν τι θα φάμε. Έχοντας προγραμματίσει τι θα φάμε αποφεύγουμε να ενδώσουμε σε παρασπονδίες. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνετε είναι να ορίσουμε ένα χρονικό διάστημα, π.χ. απόγευμα Κυριακής, το οποίο θα αφιερώσουμε στην προετοιμασία των γευμάτων της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των βραδινών.

Μία απλή και αποτελεσματική λύση είναι να κόψετε κάποια λαχανικά και σαλάτες για κάποιες μέρες της εβδομάδας ή να φτάξετε ένα πλάνο ώστε να ξέρετε τι πρέπει να μαγειρέψετε (καλύτερα κάτι που δεν παίρνει χρόνο) το βράδυ. Όταν έχετε έτοιμο φαγητό ή ένα πλάνο, δύσκολα θα ξεφεύγετε! 



Δεν υπάρχουν σχόλια