GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ για covid-19, γραφικούς και χαλαρότητα....Βαστάτε] αδέλφια!

    Με ανάρτησή του στο fb σχολιάζοντας την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου, ο δικηγόρος Stergios Gialaoglou έκανε το παρακάτω σχόλιο:

 

 

Με ανάρτησή του στο fb σχολιάζοντας την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου, ο δικηγόρος Stergios Gialaoglou έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Ζητούσαμε ΜΕΘ, προσλήψεις, ανοιχτά σύνορα για τον τουρισμό, μάσκες πιό γρήγορα και παντού, πιό γρήγορη καραντίνα, να γίνουμε Πρωθυπουργοί για μια πανδημία και όλα θα γίνονταν μεμιάς, τέλεια. Ξεχάσαμε όμως ότι στην Ελλάδα υπάρχουν κέντρα εξουσίας ανεπίδεκτα ελέγχου. Συνδικαλιστές που αρνούνται την ψηφιακή μεταρρύθμιση και δηλώνουν ανυπάκουοι, η Εκκλησία η οποία επειδή κρίνει τα πάντα μεταφυσικά, δυσκολεύεται να αποδεχθεί την επιστημονική άποψη και ακόμη τα κόμματα του υπαρκτού σοσιαλισμού που θεωρούν την πανδημία πρόσχημα για τον περιορισμό των δικαιωμάτων τους και θεωρούν την παρέλαση για το Πολυτεχνείο σημαντικότερη από την ανθρώπινη ζωή. 

Αν 70 θάνατοι και 500 διασωληνωμένοι δεν μπορούν να μπούν στο κεφάλι του Κουτσούμπα, του Βαρουφάκη, του Τσίπρα, τότε γιατί αναρωτιόμαστε ακόμη γιατί ο απλός κόσμος αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει με συνέπεια τα μέτρα; Λογικό να θέλει να γλεντήσει, να προσκυνήσει εικόνες, να κοινωνήσει, να διαδηλώσει έξω από δικαστήρια, να πάει σε πορείες, σε πλατείες, στα σπίτια, σε κρυφές λέσχες. Οτι βλέπει θα κάνει. Εδώ υπάρχει καθηγητής της Νομικής, φανατικός αρνητής του κορωνοϊού και της μάσκας που συνδέει το χτύπημα στου Δίδυμους Πύργους με την πανδημία σε μια παγκόσμια συνομωσία, που υβρίζει νυχθημερόν την χούντα του νυν ΠΘ και εισπράττει εκατοντάδες επιδοκιμασίες και δεκάδες κοινοποιήσεις των αναρτήσεων του ενώ τα σχόλια είναι από εγκωμιαστικά έως διθυραμβικά. Θέλαμε 1.000.000 αστυνομικούς και 100.000 εισαγγελείς για να επεμβαίνουν άμεσα σε κάθε ψευδοείδηση, σε κάθε συνάθροιση,  καπνογόνα με αντλίες νερού για να έχουν όμως επιχειρήματα οι διαδικτυακοί συνταγματολόγοι να μιλούν για κατάλυση του Συντάγματος. Η διαφορά με τον Μάρτιο έχει να κάνει με την διαφορετική στάση των ΜΜΕ.

Τότε είχαμε διαρκή ενημέρωση από τον Τσιόδρα, είχαμε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σπότς με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, είχαμε καθημερινές επικοινωνίες με Ελληνες γιατρούς από το εξωτερικό, συνεχείς ανταποκρίσεις από άλλες χώρες, εκπομπές με συζητήσεις σοβαρών ανθρώπων όπως ο Μόσιαλος, ο Παυλάκης, κ.α. Η σημερινή καθημερινότητα με τα παρακμιακά ριάλιτυς και την ανυπαρξία ενημερωτικών εκπομπών, συνέπεια και της πολεμικής για την λίστα Πέτσα, οδηγεί στην έλλειψη συντονισμού κοινωνίας και πραγματικότητας. Η χαλαρότητα που επιδείχθηκε ακόμη και στα γενέθλια του Προέδρου του ΔΣΑ, απεικονίζει ότι το έργο των γιατρών και των νοσηλευτών δεν αγγίζει ακόμη μεγάλο κομμάτι του κόσμου. Γιαυτό βρίσκουν ελεύθερο πεδίο οι καθε λογής γραφικοί Βελόπουλοι Χαικάληδες, Μαυραγάνηδες, που λένε ΟΧΙ στα εμβόλια με τσιπάκια και οι χυδαίοι που σπεκουλάρουν με άδειους τάφους και μια κυβέρνηση δολοφόνο. 

Βαστάτε αδέλφια!

(Ο δικηγόρος Stergios Gialaoglou στο fb)


 


Δεν υπάρχουν σχόλια