GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Φεβρουάριο ή Μάρτιο τοποθετείται χρονολογικά η λειτουργία του Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου]

    Ξεκίνησε και η διαδικασία δημιουργίας φακέλου, όσον αφορά την αδειοδότηση και τη δημοπράτηση για το έργο της κατασκευής του νέου κολυμ...

 

 

Ξεκίνησε και η διαδικασία δημιουργίας φακέλου, όσον αφορά την αδειοδότηση και τη δημοπράτηση για το έργο της κατασκευής του νέου κολυμβητηρίου, που θα είναι πιο μικρό και πιο απλό.

Ιωάννης Ζερενίδης:
«Βρήκαμε τον πιο σύντομο τρόπο για να επαναλειτουργήσει, όπως λειτουργούσε παλιά, χωρίς να επηρεαστούν οι εργασίες εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων, που θα γίνονται παράλληλα…»

  Μετά από πολλά χρόνια που βρίσκεται σε «αδράνεια», θα επαναλειτουργήσει, όπως δείχνουν τα πράγματα, το δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης, πιθανότατο τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2021, καθώς έχει βρεθεί η χρυσή τομή που θα επιτρέψει, ώστε να τελεσφορήσει το εγχείρημα, παράλληλα με τις εργασίες εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν, επίσης, τους επόμενους μήνες.

  Αναλυτικά για το θέμα, μιλά, μέσα από την εφημερίδα μας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δόμησης και Αδειοδοτήσεων, κ. Ιωάννης Ζερενίδης. Όπως ενημερώνει ο τελευταίος, νέες εξελίξεις έρχονται να λύσουν ένα χρόνιο πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα θα βάλουν τέλος στην ταλαιπωρία των κολυμβητικών συλλόγων Ξάνθης αλλά και του κόσμου που χρησιμοποιούσε το κολυμβητήριο κι αναγκάζεται, τα τελευταία χρόνια, να καταφεύγει σε κολυμβητήρια γειτονικών πόλεων, εκτελώντας τακτικές μετακινήσεις, που επιβαρύνουν τον οικογενειακό του προϋπολογισμό.
 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια